Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15-hetesen vagy meg kesöbb...

15-hetesen vagy meg kesöbb vetelt mar el valaki? Hogyan miböl vette eszre hogy nincs minden rendben? Vagy orvos vette eszre?

Figyelt kérdés
Aki-k igy jartak. Valaszoljatok kerlek fontos nagyon!
2010. máj. 3. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Szia!Én 13.héten kezdtem kis barnázással 4 hétig voltam kórházban de a barnázásból vérzés lett és egyre erősödött aztán 16. hétn beindult sajnos a vetélés. 20 órát "vajúdtam"úgyanúgy fájt mint mikor az elsőt szültem!És azóta is nagyon fáj,persze már "csak" lelkileg!:(
2010. máj. 3. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szivemböl sajnallak!!! Nekem csak tegnap volt olyan erzesem mintha kessel szurkalnanak alul a hasamnal,es a derekam szett szakad.mara mar elmult,de nagyon megijedtem!En mar 38-eves vagyok es mindentöl felek,meg ijedek.Nyugodtan röhögj ki de ha a fejem faj meg attol is!!!6-eve varjuk ezt a babat!!!
2010. máj. 3. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

szia. én 34 éves vagyok, első babával. nekem is felöütlenek ezek a félelmek majd mindennap, de hidd el, ne olvass ilyenekről.

Sajnálom az első válaszolót, jó egészséget kívánok neki. sajnos vannak ilyen esetek is, de te tereld el a gondolataidat. Tudod mit? próbáljunk mindeketten pozitívan gondolkodni.

szia 20 hetes km

2010. máj. 3. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok! Nem röhöglek ki megértelek,nagyon sokat vártatok rá de csak pozitívan gondolkodj és örülj hoy veled van a babád!Mi "csak" 17 hónapot vártunk rá,szeptembertől újra indul a babaprojekt de a kisfiunkat soha nem felejtjük el!
2010. máj. 3. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csak a fájdalmadra szeretnék megnyugtató választ adni. Nekem is volt ilyen fájdalmam 20 hetesen olyan volt, mintha kést szúrtak volna a hasamba. Több órán keresztül tartott, már majdnem fogtam magam és mentem a kórházba, de hajnali 2 volt és sajnos egyedül voltam otthon. Aztán másnap elmentem az orvosomhoz és azt mondta ne aggódjak a fájdalom miatt, mert csak azért volt, mert akkor egy nagyot nőtt a babóm és nyúltak a méhszalagok. Én ilyenkor bevettem 2 magne B6-ot. Egy óra múlva elmúlt. Azon a héten még kétszer előjött, azóta semmi. Makk egészséges a fiam, még két héttel nagyobbnak is mérték legutóbb, mert egy vasgyúró. Remélem segítettem a válasszal, bár nem a kérdésedre tettem. 31 hKM

2010. máj. 3. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos én igen, a 18. héten.Semmit nem éreztem, sem fájdalom, sem vérzás.Az ultrahangon hideg zuhany hogy nincs szívműködés.Meg kellett szülnöm.Nem találtak rá magyarázatot.Pedig én csak 26 voltam, egészséges, nem dolgoztam terhesen, pihentem stb......mégis.Ez volt a második vetélésem.Az első hét hetes volt.Azóta már van egy egészséges fiam!!!

Tehát attól hogy néha szúr itt-ott, nem kell a legrosszabbra gondolni.Én is 21 hetesen azt hittem megszülök, mert olyan fájdalom jött rám, görcsölés hajnalban.Hú de megijedtem akkor.És tudod mi lett a vége?wc-re kellett mennem.Ennyi.

De ha aggódsz,menj el dokihoz uhára, és az megnyugtat.Próbálj lazítani egy kicsit, és élvezni a terhességet.Nem sok ilyen kilenc hónap van egy nő életében, te pedig már vártad is nagyon(akár én anno).

Én is kéthetente jártam a 18.hétig dokihoz.

Szép terhességet Neked!

2010. máj. 3. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
én 21 hetesen vetéltem el semmi előzmény nélkül csak hirtelen elfolyt a magzatvíz elhalt a méhlepény influenza vírust találtak rajta én egész terhesség alatt nem voltam megfázva 28 éves voltam első perctől tp-en itthon pihentem és mégis lelkileg nagyon megviselt de a párom a családom és a munkahelyemen is nagyon rendesek aranyosak voltak akkor tudtam meg hogy nagyon sok nő át esik ilyesmin 2 évet vártunk azóta hogy legyen másik valahogy nem akart össze jönni aztán mikor már nem is nagyon foglalkoztunk vele mégis lett most újra 20 hetes vagyok az elején kicsit barnáztam aztán egyszer egy kicsit véreztem nem lett jó a véreredményem szerdán megyek magzatvízvételre úgyhogy elgondolhatod hogy nem egy leányálom ez a mostani terhesség ennek ellenére én élvezem minden percét már 2 hete ficánkol a kis halacskám elneveztem ficánkának kb.14 hetes voltam mikor már szívhangot hallgattam itthon úgyhogy próbálok pozitívan az én babám egészséges és szeptemberbe meg fog születni nagyon nehéz így gondolkodni mikor mindig közbe jön valami de hidd el neki is sokkal jobb ha jó kedved van ha örülsz és élvezed azt hogy ott van a pocidban ha így gondolkodsz nagyon sok energiával tudod magad feltölteni és biztos minden rendben lesz szép és probléma mentes baba várást kívánok
2010. máj. 3. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!