Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes kismama vagyok,...

38 hetes kismama vagyok, eddig midnen rendben zajlott a vizsálatok alapján minden rendben volt, de ma double bublle-t írtak a papírra, atz orvos viszont nem mondott semmit, csak odaadta az UH felvételt. Mi ez?

Figyelt kérdés
A többi érték bpd 94, ofd 111, hc 317, fl 68, ac337
2010. jún. 14. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

szia! Ezt találtam...Ámbár nem double bublle, de egy másik honlapon azt olvastam a két betegség ugyanaz csak más néven...! Nem akarlak elkeseriteni, szerintem inkább hivd fel vagy a nődokid vagy a háziovosod! Ő biztos meg tudna nyugtatni...! Irj majd hogy mit sikerült megtudnod!

22 hetes

2010. jún. 14. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

google chrome fordítóval....

2010. jún. 14. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ, nem nyugodtam me sajnos sőt:-(((

kértem másik dokinál időpontot hogy ő mit mond rá, már holnap megyek is

2010. jún. 14. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon felháborító, hogy nem adott neked az orvos egyből tájékoztatást...

Néztem a cikkeket, akkor ez gyakorlatilag valami bélelzáródás lehet esetleg? A barátnőm babájánál a 26-28. hét körül vették észre az elzáródást. Ők onnantól kezdve folyamatosan jártak kontrollra, kerestek sebészt előre a műtétére. Közben (ettől függetlenül) sajnos az anyuka toxémiás lett, és sürgősségi császárral 1 hónappal hamarabb megszületett a baba, nem egészen 24 órán belül már meg is műtötték. 1 hónapig volt kórházban, őszintén megmondom, ebben nem tudom, mennyire játszott bele, hogy koraszülött is volt. Arra emlékszem, hogy a mütét után iszonyú picike adagokban kezdték el a táplálását. De nem volt semmi baj, semmi komplikáció, miután hazamentek (tehát abban az időben, mikor eredetileg születnie kellett volna), minden ugyanúgy zajlott mint egy egészséges babánál. Illetve a hozzátáplálást orvosi javaslatra hamarabb elkezdték. Most már óvodás nagylány, és nem volt azóta sem semmi problémája, 100%-ig meggyógyult.

Remélem, ez segít :)

2010. jún. 14. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. NEm tudod mondjuk a védőnőd felhivni vagy a körzetit? Hogy mi ez pontosan? Nagyon sajnálom hogy ez most drült ki éshogyigy...! Nem is értem a dokidmiért nem mondott semmit!? Ez felfoghatatlan számomra...:(
2010. jún. 14. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
nah szia! előző vagyok.Mi a helyzet? voltál már dokinál? mit mondott?
2010. jún. 15. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi úgy néz ki minden rendben a második doki nem látott semmit, de azért még kicsit aggódom. azt mondta csak valami árnyék lehetett...

(elment itthon a net azért nem írtam )

2010. jún. 18. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!