Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova menjek védőnőhöz?

Hova menjek védőnőhöz?

Figyelt kérdés

Ahol valóban lakom (XIII)oda nem vagyok bejeletve. Viszont a védőnőnek házhoz kell jönnie, valamint már most a terhesség alatt kell kapcsolatot tartani vele.

Nem lesz gond ha nem a bejelentett címem szerinti védőnőhöz megyek?

Valaki volt már hasonló helyzetben?

23 hetes kismama

2008. okt. 7. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is a XIII. ker.ben lakom, de csepeli bejelentett címem van. Itteni a védőnő, nem választhatod, cím szerint tartozol valakihez, hozzá kell járnod. Ő is fog házhoz menni, ez ezért is fontos.
2008. okt. 7. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy oda kell menned ahova körzetileg(lakcím szerint) tartozol! De gondolom ha már 23 hetes vagy akkor jársz védőnőhöz!
2008. okt. 7. 14:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az itteni a XIII. kerületet jelenti, tehát tartozkodási cím a lényeg.
2008. okt. 7. 14:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia, én is hasonló helyzetben vagyok. Ahhoz a védőnőhöz kell menni akihez tartoznál, ha be lennél jelentve. Őket nem az érdekli, hogy mi szerepel a lakcímkártyádon, hanem, hogy hol laksz valójában.

12 hetes kismama

2008. okt. 7. 14:59
 5/14 A kérdező kommentje:

Tartózkodási címem sem ez....szóval ezek szerint a bejelentett lakcímem a jó.

Amúgy voltam ott egyszer védőnőnél( bejelentett cím) de innen 40 km-re van és 13 hete nem érem el a védőnőt, nem hív nem adott időpontot....

Tanácstalan vagyok

2008. okt. 7. 14:59
 6/14 A kérdező kommentje:
És tudnátok címet,nevet adni? XIII ker védőnőét.
2008. okt. 7. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Esetleg amikor mész nődokihoz akkor megkérdezheted tőle, hogy ilyen esetben mi a helyzet nekem is ő mondta meg h kihez tartozom!
2008. okt. 7. 15:01
 8/14 A kérdező kommentje:
A nődokim fogadott és persze nem a XIII-ban van.....francba de bonyolult.
2008. okt. 7. 15:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Mint ahogy az előbb is írtam, én is tanácstalan voltam. ahol lakom, oda nem vegyok bejelentve ( bejelentett lakcímem messze van tőlem). Én a google-n néztem utána. Majd amikor már volt elérhetőség akkor utánakérdeztem, hogy hol és mikor van a rendelés. egy próbát megér.

12 hetes kismama

2008. okt. 7. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

160 km-re vagyok bejelentve. Most a XIV. kerületben lakom, de erre a címre nem vagyok bejelentve, sőt eleve levelezési címnek sincs ez megadva. Ettől függetlenül ide a kerületbe kell járnom védőnőhöz. Nem csak a terhesség alatt, hanem a baba megszületése után is ki fog hozzád járni a védőnő, szóval mindenképpen a XIII. kerületben kell, hogy keress egyet. Amúgy neten megtalálod (rá kerestem neked):

[link]

[link]

2008. okt. 7. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!