Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedülálló anyukák, akik...

Egyedülálló anyukák, akik váratlanúl lettek terhesek, hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Van valaki olyan, aki mindenképp megtartja/megtartotta a babát pedig semmi pénze nem volt? Ha igen, hogyan oldotta meg?

2016. dec. 17. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
98%

Én "váratlanul" lettem terhes, mert nem terveztük, de ahhoz túl felelőtlen voltam, hogy ha már ő nem akar védekezni, legalább nekem lett volna annyi eszem. Viszont ha semmi pénzem nem lett volna, nem tartottam volna meg.. A semmibe, nyomorba nem szültem volna. Mivel dolgoztam, volt félre tett pénzem, megtartottam. Életem legjobb döntése volt.

De ez rajtad nem segít.

Szülők esetleg nem tudnak segíteni? "Apuka" fizet gyerektartást, és mennyit? Lenne segítséged, hogy a gyereket bölcsibe add, és te dolgozz? Ha megtudsz mindent oldani, akkor hajrá, ha nem, sajnos tudod mit kell tenned, vagy örökbe adod. Akármennyire fáj, és rossz kimondani, de az ő érdeke. Én abortusz ellenes vagyok egyébként, de a szívem szakad meg, ha éhező gyerekeket látok, vagy leesik a cipő a lábukról. Biztos vagyok benne, hogy nem akarod ezt a gyerekednek.

Gondold át, és döntsd.

És lehet lepontozni.

2016. dec. 17. 21:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Én abszolút egyetértek veled, igazából csak tájékozódásból írtam ki, a párom mellettem van, vendéglátósként jól keresünk, csak mostanába le vagyunk égve mert volt egy idegösszeomlásom ugyhogy abba kellett hagynom a munkát és pont becsúszott a bébi, kérdezte hogy hogyan oldjuk meg. Mindenképp megtartjuk:) és boldogan fogjuk várni
2016. dec. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!