Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Intimebb kérdés? Többi lent

Intimebb kérdés? Többi lent

Figyelt kérdés
36hetes kismama vagyok és párommal szeretnénk összebújni de ő most canestennel kezeli magát kis piros pöttyök miatt. Az árthat nekem màrmint a canesten ha bekerül a hüvelybe? Zàrt vagyok nincs eltiltás a szextől
2016. dec. 15. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Óvszerrel nem probléma, csak így is mossa azért le róla a canestent, hogy véletlenül se, sehogy ne jusson beléd a krémből, ha esetleg picit lecsúszik a gumi, vagy ilyesmi.
2016. dec. 15. 22:04
 12/21 anonim ***** válasza:
13%

Mennyi budos bunko van itt.... atya vilag...

Semmikeppen se fekudj le vele! Mond neki menjen el orvoshoz... kitudja mik azok a pottyok!

Arthatsz a babdnak, ha most nem fekszetek le mar a terhesseg vegeig ami a 40. Het plusz a 6 het gyermekagy... kikell birni es punktum!

2016. dec. 16. 04:44
 13/21 anonim ***** válasza:
11%

Huuuu!

Nekem a dokim mondta kenhetem magam canestennel. A fogadott főorvos szülész-nőgyógyászom, mert nekem most sajnos gombám lett. 17 hetes terhes vagyok. Sosem volt ilyen jellegű problémám. Mi ebből nem csinálunk nagy kavart. Jól megmosom magam, szexelünk utána megint megmosakszom és bekenem estére. Nem lesz bajod ettől a krémtől ha neked lenne gombád ezt az egyet irnák fel vagy vehetnéd meg a patikába.

Én szerintem nyugodtan éljetek házas életet ha nem vagy tiltva semmitől. Mi még a 40. héten is szexeltünk mondjuk akkor már csak azért beinduljon a szülés

2016. dec. 16. 06:18
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Utolso valaszolo, ezt se reklamoznam:(
2016. dec. 16. 07:45
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Ugyan nem a kérdésre válasz, de: én bizony erősen elgondolkoznék, honnan szerezte a férjem a gombát, ha tőlem nem...
2016. dec. 16. 08:05
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

1. "Nekem a dokim mondta kenhetem magam canestennel. "

Na, ez megint teljesen más!!! A krémre rá van írva, hogy a hüvelybe nem lehet kenni. Még akkor se, ha nem vagy terhes.

Egyébként meg nem túl jó ötlet szexelni, ha bárkinek gombája van, mert egymásnak adogatjátok át, akkor is, ha a másik tünetmentes.

2. Kérdező, én biztos nem kockáztatnék, gondolom, nem hiányzik neked semilyen fertőzés így a végére, főleg karácsony táján, amikor még orvost se talál az ember.

3. A "kis piros pöttyöket" amúgy is meg kéne nézetni minimum egy bőrgyógyásszal, nem is biztos, hogy gomba.

Ha viszont az, akkor bocs, de hiába kapott 0%-ot az előző hozzászóló, bennem is felmerülne, hogy honnan van, mert a férfiakra nagyon nem jellemző, hogy összeszednek ezt-azt pl. uszodában vagy wc-n, mint mi, nők. Gombát elvileg csak a kérdezőtől kaphatna, de neki meg nincs, mert annak egyértelmű tünetei vannak.

Hozzátenném ismét, hogy a gomba szerintem nem pöttyös.

2016. dec. 16. 08:41
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó válaszoló minden szavával egyet értek!

És a gomba bizony nem pöttyös... Doki! Reméljük semmi komoly és nem kaptad el...

2016. dec. 16. 10:46
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok, utánanéztem és helyesbítenék. Lehet gomba, de tényleg, ha neked nincs, akkor neki hogyan?! Volt a terhességed alatt? Semmiképp ne szexeljetej, mindenképp doki, ne csak úgy találomra kenegesse Canestennel!
2016. dec. 16. 10:54
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Barátnőm mikor terhes volt, pont innen derült ki, hogy volt a férjének egyéjszakás összebújása. Barátnőm nem volt gombája!
2016. dec. 16. 17:00
 20/21 anonim ***** válasza:
A canesten tényleg nem való hüvelybe, de az jó ha kezeli magát a párod. Szerintem óvszerrel simán lehet mert attól nem lesz bajod, de vigyázz magadra, csak óvatosan!
2016. dec. 17. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!