Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit intimebb kérdés? Lent.

Kicsit intimebb kérdés? Lent.

Figyelt kérdés

szóval orgazmus után nagyon bekeményedik a pocakom. eddig kétszer fordult elő, de egymást követő alkalommal. vérzés nincs, a keményedés is elmúlik 1 perc alatt, de kellemetlen. mit ajánlotok? kerüljük a szexet? orvoshoz pénteken megyek majd, megkérdezem őt is természetesen.

érdekelne hogy másnál is volt e ilyen, ha igen az orvos mit javasolt?

22 hetes kismama

2012. okt. 24. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. A lényeg h elmúlik.
2012. okt. 24. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális, mert az orgazmust a baba is megérzi, reagál rá. Orvosi magyarázata is van biztosan, a nőgyógyásztól nyugodtan meg lehet kérdezni, ezen semmi szégyellnivaló nincsen, én örülnék, ha a férjem egyáltalán akar velem szexelni terhesen, mert az enyém nem akart.
2012. okt. 24. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:

de eddig nem volt, és megijedtem, hogy mitől lehet?

pedig óvatosak vagyunk, nem vadállat módjára vagyunk együtt, inkább komótosan.

már az is megfordult a fejemben, hogy nem tetszik a babának és azért van... nem tudom mire gondoljak. de az biztos, hogy amíg nem beszéltem a dokival is, addig nem lesz semmi.

2012. okt. 24. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen termeszetes:) nekem is kb ilyentajt kezdodott.

Orgazmus hatasara a me izmai osszehuzodnak, es mivel mar nagyobb a pocakod, ezert kemenyedeskent eled meg. Nem terhes allapotban is igy osszehuzodik orgazmuskor, csak akkor nem erzed:)

Ne aggodj!

Ha elmulik, es nem gorcsolsz, nem verzel, akkor nincs baj:)

Ezeket a kemenyedeseket par het mulva mar orgazmus nelkul is tapasztalni fogod:) ugyanis a meh gyakorol a szulesre.

31 hetes kismami

2012. okt. 24. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a 20 héttől keményedett a pocim szex után. Meg is kérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy ez bőven belefér, ne aggódjak
2012. okt. 24. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem spontán orgazmustól lett olyan jóslóm múlthéten, hogy keresztbe állt tőle a szemem. :) Szóval valamilyen szinten normális, de eléggé kellemetlen lehet a terhesség vége felé. Egy meleg zuhany enyhíthet rajta, vagy egy pohár vörösbor! :)

36 hkm

2012. okt. 25. 00:39
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok. minden estere azért jelzem a dokimnak is. keményedést már most is szoktam érezni, ha minden igaz :) útál lépcsőzni, pedig muszáj, mert a másodikon lakunk, és nincs lift :( :)
2012. okt. 25. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
16+5 hetes vagyok és a hétvégén keményedtem először orgazmus után. Nincs tőle bajom így nem aggódok! :)
2012. okt. 25. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!