Kicsit intimebb kérdés? Lent.
szóval orgazmus után nagyon bekeményedik a pocakom. eddig kétszer fordult elő, de egymást követő alkalommal. vérzés nincs, a keményedés is elmúlik 1 perc alatt, de kellemetlen. mit ajánlotok? kerüljük a szexet? orvoshoz pénteken megyek majd, megkérdezem őt is természetesen.
érdekelne hogy másnál is volt e ilyen, ha igen az orvos mit javasolt?
22 hetes kismama
de eddig nem volt, és megijedtem, hogy mitől lehet?
pedig óvatosak vagyunk, nem vadállat módjára vagyunk együtt, inkább komótosan.
már az is megfordult a fejemben, hogy nem tetszik a babának és azért van... nem tudom mire gondoljak. de az biztos, hogy amíg nem beszéltem a dokival is, addig nem lesz semmi.
Ez teljesen termeszetes:) nekem is kb ilyentajt kezdodott.
Orgazmus hatasara a me izmai osszehuzodnak, es mivel mar nagyobb a pocakod, ezert kemenyedeskent eled meg. Nem terhes allapotban is igy osszehuzodik orgazmuskor, csak akkor nem erzed:)
Ne aggodj!
Ha elmulik, es nem gorcsolsz, nem verzel, akkor nincs baj:)
Ezeket a kemenyedeseket par het mulva mar orgazmus nelkul is tapasztalni fogod:) ugyanis a meh gyakorol a szulesre.
31 hetes kismami
Nekem spontán orgazmustól lett olyan jóslóm múlthéten, hogy keresztbe állt tőle a szemem. :) Szóval valamilyen szinten normális, de eléggé kellemetlen lehet a terhesség vége felé. Egy meleg zuhany enyhíthet rajta, vagy egy pohár vörösbor! :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!