5 hetesen elhallt magzat eltávolitasánál mire számithatok?
Figyelt kérdés
Milyen a mütet ?
Mennyi idő a betegszabi?
A paromnak is otthon kell velwm maradni ?
2016. dec. 13. 20:54
11/21 A kérdező kommentje:
Igen . A doki azt mondta hogy kaphatok gygyszert de csak a vetelést huzna el. Akart irni betegszabit de minek ? Csak hogy itthon őröljem magam ?
2016. dec. 14. 17:14
12/21 anonim válasza:
Honnan tudja a doki, hogy a vetelest huzod el? 4 hetesen, amikor már a vetelest diagnosztizalta, sem petezsák, sem szikholyag nem lehetett még.
Várni szoktak a műtéttel 2-3 hetet, fejlodik-e a terhesség, lesz-e embrió.
Nagyon furcsa a mensi előtti vérzés is.
13/21 A kérdező kommentje:
Pont ezert gondolta hogy nem marad meg mert nagyon véreztem menzesz előtt . Nem csak pecsètelés. E nwm normalis ő is tudja. De most a jelennel foglalkozik. Később térünk ki arra hogy rajöjjön mi a gond kezelje azért hogy ujra terherbe essek
2016. dec. 14. 18:34
14/21 anonim válasza:
5 hetesen nincs magzat. Maximum embrió, de még az se nagyon, inkább csak petezsák, esetleg szikhólyag.
15/21 A kérdező kommentje:
Igen szikholyag. De mint irtam német az orvosom nem tudom pontosan mi milyen fazist jelent. En ezeket magyarul nem hallom sem a nővértől sem a dokitol . Tudom 7. Osztalyos anyag de olyan rég volt már
2016. dec. 15. 03:18
16/21 anonim válasza:
Hàt egy picit messze laksz akkor. En ingolstadti vagyok. De itt az orvosokra ne nagyon szàmits. 3 vetelesem volt mar. Nem foglalkoznak vele. Se gyogyszer se semmi. Egyedul a muncheni nogyogyasz colt aki adott utrot. O magyar orvos. De igy sem maradt meg a baba. Voltunk kinderwunch centrumba hat oda is csak azerz vartunk hogy teljen az ido. Semmit nem segitettek.....
17/21 A kérdező kommentje:
nálatok valamit megállapítottak ?
sajna az én dokim még nem foglalkozik az okkal, azt mondta előbb ezen legyek tul. ha jövőhétig sem lesz szivhang akkor művi beavatkozás
2016. dec. 15. 13:53
18/21 anonim válasza:
Szerintem még várjatok. 1, de akár 2 hetet is. Még bőven lehet, hogy lesz szívhang. Addig pihenj sokat.
19/21 anonim válasza:
Engem is mar a mutettel riogattak, erosen vereztem. Aztan 6+4-nel megjelent a szivhang!! Nem lett mutet. Drukkolok Neked
20/21 anonim válasza:
Annyit mondott az orvos hogy vàrjunk. Mert nem adnak semmi a termeszet vegzi a dolgat. Itt nem szolnak bele hogy megmaradjon. Nekem kiurult teljesen. Nem lett mutet. De erdekes itt az orvosi ellatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!