6+0 hetesen mekkora volt a magzat?
Figyelt kérdés
Ma vérzés miatt be kellett mennem az ügyeletre, ott mondták, hogy 2,2 mm. Kérdeztem, hogy ez baj-e, a doki csak elhúzta a száját. Nektek mekkora volt, ez nagyon kicsinek számít? Szívhang van. Előre is köszönöm a válaszokat, kicsit aggódom most, pedig nem lenne szabad.2016. nov. 6. 19:45
1/8 anonim válasza:
6+1 hetesen voltam dokinál és 3,2 mm volt a baba. 9 hetesen és 12 hetesen meg a CRL tökéletesen megfelelt a korának, csak ez sikerült a gép szerint kicsinek.
2/8 anonim válasza:
6 hetesen még csak EMBRIÓ!!! 12. Héttől magzat!!!
3/8 anonim válasza:
Elvileg menses alapján 6+1 voltam, papíromon:h+2 --> szabályos petezsák 12mm, benne szikhólyag látható.
Elvileg menses alapján 7+1 voltam, papíromon:6+6 --> Petezsák 26mm, CRL 9.5mm; szabályos petezsák, benne szikhólyag és élő embrió látható.
De közben én vérezgettem is.
5/8 anonim válasza:
Nekem 5+6-on csak petezsakot lattak. Az 10x9mm volt, a 8+0-on 17mm-es embriot, a petezsakot nem is mertek.
23+5 hkm
6/8 anonim válasza:
Én pont 6 hetesen voltam előszőr uh-on. 3,9mm embrió szívhanggal. 18hkm
7/8 anonim válasza:
Nekem 6hetesen 3mm-es embrió "sejthető" ezt mondta a doki szívgang nem volt :) ma már 15hetesek vagyunk :) nekem azt mondta a doki pár nappal kisebb mint kéne a menzesz szeerint ma már úgy utolérte magát hogy 5nappal nagyobb :) nyugi a szívhang nagyon jó ha van :)
8/8 anonim válasza:
32 mm petezsákban 6mm embrió volt szívhanggal 6 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!