Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kérdésem a majdani szoptatás...

A kérdésem a majdani szoptatással kapcsolatos. Első babámnál sajnos szinte nulla volt a tejem. Lehet ez másként most hogy várjuk a kistesót? Van értelme már előre stimulálni a mellet mintha próbálnék fejni az utolsó két hónapban? Mi az ami segíthet?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az első gyerekkel 3 hónap szenvedés volt a szoptatás, utána pótlás kellett. A másik kettővel rengeteg tejem volt. A masodikkal a kórházból hazajövetel után mellgyulladasom lett, mert nem tudott annyit szopni, amennyi tejem volt. Fejtem és szoptattam éjjel, nappal.

A különbség annyi volt, hogy nem hallgattam az "okos" tanácsokra, hogy ne szoptassak állandóan, hogy a folyamatos szopástól fáj a gyerek hasa, hogy legalább 2 órát tartsak két szopás között, stb.

A józan eszemre, A megérzéseimre, és a baba jelzéseire figyeltem.

Egyáltalán nem reménytelen, hogy most sikerülni fog! Olvasd előre sokat.

De a melledet most ne stimulald!

2016. dec. 13. 09:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! Remélem hogy most másképp alakul a szoptatás, mert nagyon nagyon szeretném most így táplálni a kis manókánkat 😊
2016. dec. 14. 22:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Esetleg valami csodaszerről tudtok e ami segít beindítani a tejtermelést? Az első babámnál mindent megittam megettem amit mondtak de semmit nem segített.
2016. dec. 14. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell csodaszer, ne izgulj. Viszont nagyon sokat kell inni, ez nagyon fontos. Gondolj csak bele, hogy az elso babad mennyi tapszert megivott mondjuk 4-6 honapos koraban, joval tobb, mint egy litert egy nap. Kis szerencsevel a masodik babad ezt mar anyatej formajaban fogja kapni, de ha o kisziv beloled masfel liter folyadekot, akkor neked nem eleg napi 2 liter. Szoval a csodaszer a sok sok folyadek szerintem (viz, tea vagy levesek vagy amit kivansz), illetve az, hogy figyeled a babadat. Ha mellen akar lenni, akkor legyen. Nem mondom, hogy 0-24ben szoptass, de ne hallgass senkire, aki olyan baromsagokat tanacsol, hogy "10 percet eleg egy mellen toltenie a babanak" meg hasonlok. A babad igenyeit figyeld es kesz. Menni fog!
2016. dec. 14. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!