6hetesen 24mm-es petezsak nem tul nagy?
Figyelt kérdés
24mm-es petezsakot latott az orvos üresen. . szerintetek nem.tul nagy. . igy hogy üres teljesen? nektek 6hetes terhesen milyen mereteitek voltak? üresen is maradhat? kicsit feszült vagyokez miatt. az orvos semmirol sem tajekoztatott. azt se mondta hogy ne aggodjak aztse hogy igen. segitsetek legyszives.2016. dec. 12. 19:55
21/28 A kérdező kommentje:
Nincs még gyermekem.. nem tudom mi a normalis es mi nem. annyi mindent lehet olvasni... de .. ketsegbe vagyok esve. :( nagyooon. :(
2016. dec. 13. 11:06
22/28 anonim 

válasza:

Kitartás, de minél hamarabb menj el egy másik dokihoz. Tudom nem könnyű, és sajnos mi innen segíteni sem tudunk. :S
Légy erős!
23/28 A kérdező kommentje:
ez is nagy segítség nekem, hogy a veleményeteket es tapasztalatokat le irjatok. :) nagyon köszönöm. :)
2016. dec. 13. 11:12
24/28 anonim 

válasza:

Én is azt javasolnám hogy keress fel egy másik orvost
25/28 anonim 

válasza:

Szia. Nekem 6 hetesen azt mondták hogy üres a petezsàk elvan laposodva es valòszinű hogy mèhen kivüli terhessèg lesz. Na erre elmentem màsik orvoshoz maganba. Ott èrdekes mòdon látza a babàt ès a pulzàxiot is. Es a petezsak sem volt deformàlt. Ennyit a korhazba az orvosokròl....
27/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nem maradt meg . És azota sem tudok teherbe esni. Bàr nem stresszelek rà. Probalok nem erre gondolni. Mindennek megvan az oka ! Ha eljön az ideje lesz kisbaba ! :)
2018. márc. 28. 21:20
28/28 anonim 

válasza:

#1, és 2 vagyok. Nagyon sajnálom kérdező. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!