6hetesen 24mm-es petezsak nem tul nagy?

Első babánál 5+5 hetesen volt 9 mm a petezsák, 6+6 hetesen már embrió+pulzálás.
Második babánál 6+3 hetesen 8 mm volt a crl és volt pulzálás.
Nálad még bármi lehet. Lehet nem középidőben volt a pé-d.
Mikor kell visszamenned?
A petezsák amúgy szabályos?

Nem az a baj, hogy 6 hetesen nincs embrió, hanem hogy két héttel már eleve kisebb a terhesség a menstruacio szerinti koránál.
Sajnos nálam is ez volt, előbb 2 héttel volt kisebb. Aztán visszahivtak egy hét múlva, és nem fejlődött, nem lett embrió sajnos, bár szikhólyag igen.
Ekkor már 8 hetet betöltötték mensi szerint.
Utána sajnos spontán vetélés kezdődött, amit műtéttel kellett befejezni.
Menj másik orvoshoz, esetleg magánban.
Drukkolok

Ahogy előttem sokan leírták inkább az a baj, hogy mensi szerint már 8 hetes lennél. Illetve ez is csak akkor baj, ha rövid ciklusaid vannak és ehhez fűzném, hozzá, hogy nem kell rákattani a hőmérőzésre meg ovutesztekre, ne így figyelj a ciklusodra, hanem hogy hány naposak, abból lehet tudni mikor foganhatott. Ha 40 napos ciklusaid vannak akkor még van remény mert később lehetett ovu ami akár 1-2 hét különbséget is jelenthet, de ha 32 naposak vagy kevesebb, akkor sajnos nagy valószínűséggel nem marad meg a terhességed :S
Nálam 32 napos ciklussal, múlthét szerdán 6 hetesen 4 mm-es embrióm volt pulzálással. most hétfőn már 7+1 voltam 10,07mm-es embrióval.
Nagyon szorítok nektek!

15-ös vagyok
Sajnálom, hogy most kétségek közt vagy :S Még egy dokit azért várj meg, mert vannak néha fura dolgok. Hátha még sincs baj, csak múltkor nem látszott.
Vetélésnek hát nem tudom. Nálam 6 hetesen elhalt az embrió tavaly, 9hetesen tudtam meg.... nem volt jele, csak elmúltak a tünetek. Vérzésem se volt görcs se. Csak mikor indultam a műtétre akkor volt egy kis rózsaszín folyás ez is inkább a stressztől.. De nagy átlagban vérzéssel indul.
Fel a fejjel kitartás! Ha rosszul végződne javasolnék egy alapos hormon kivizsgálást.

Azert ebbol még barmi lehet bar ekkora petezsakkal mar illene latni legalabb szikholyagot. Masik doki? Még kari elott nezzen Rad.
Nekem ilyenek voltak:
6+3: 22mm petezsak 6mm elo embrioval
6+4: 22mm petezsak 3mm elo embrioval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!