Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan, aki kislányt...

Volt olyan, aki kislányt várt, szintre biztosan és fiú lett belőle?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem végig kislányt mondtak. Amikor az ultrahangos vizsgálatnál is kislányt mondod a doki akkor már arra készültünk. Sok lányos dolgot vettünk, csak kislány nevet választottunk.

Szülésnél amikor a doki azt mondta, hogy

Hoppá! Ennek a leányzónak kukija van.. nos..első reakcióm, hogy könnyesre röhögtem magam..:) mert eszembe jutott, hogy 9 hónap terhesség alatt párszor összekaptunk a férjemmel azon, hogy a lányunk márpedig nem fog focizni, és aikidózni mint az apja, hanem táncolni fog..:) Felesleges 9 hónap civakodás :)

2016. dec. 12. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

Hat ilyen azert nincs szerintem. Baratnomnek 20 hetesen mondtak, hogy lany. Itt Angliaban akkor van az utolso uh. Vegul fiu lett.

De Magyarorszagon sokkal tobb ultrahang van. Nyilvan csak akkor biztos, ha mar megszuletett, de egy normalis szonografus amugy sem tippelget. Csak akkor mondja, ha biztos benne. Ha mar 2-3 ultrahangon lanyt mondanak sorban, akkor azt mar biztosra vehetitek szerintem.

Vagy pl mi voltunk 28. heten 4D ultrahangon. Annyira egyertelmuen lattam meg en is azon a hatalmas TVn, hogy lany, hogy abbol mar tutira nem lesz fiu.

2016. dec. 12. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
32 hetes 4 d uh derült ki hogy a kislányunk fiú :) most 18 hos :)
2016. dec. 12. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kislánynak mondták, de végül fiú lett szerencsére.
2016. dec. 12. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem nyáron szült kisfiút, akiről végig azt hitték, hogy lány lesz.

Igaz nem legmodernebb eszközökkel felszerelt magánorvoshoz járt, hanem a kórházi rendelésre.

2016. dec. 12. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt oszt.társam. Végig biztosan lányt mondtak, szüléskor jött a döbbenet
2016. dec. 12. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem végig lányt várt, minden uh szerint lány volt, aztán megszuletett a kisfia. Nehezítő körülmény volt, hogy végül sürgősségi császár lett, így nagyon nehezen sikerült neki elfogadnia, hogy az ő gyereke, járt is terápiára pár hónapig miatta.
2016. dec. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!