Valakivel előfordult már olyan, hogy azt mondták kislányt vártok de ti úgy éreztétek, hogy ez biztosan fiú? Vagy fordítva?
Én az elejétől úgy éreztem, 100%, hogy fiam fogant.
24 hetesen mondták, hogy kislány, akkor kicsit csalódtam, de azóta már elfogadtam és nagyon örülök.
32 hetesen szintén megerősítették, hogy kislány, mi is láttuk a nemiszervét, nincs okom kételkedni.
hány hetes vagy milyen uh.után mondták.
Ha profi gépen néztek és jó ultrahangos akkor a 20.hét körül már 90%ra megmondják.
Ha még kisebb a babád akkor előfordulhat tévedés.
Sokaknak mondtak tévesen nemet a 12-18.hét között.
Én úgy éreztem az első pillanattól, hogy kislány, de a 19 heti 2D-s UH-on azt mondta a dokim, 95%, hogy kisfiú. Ezt követően 2x is voltam 2D-s UH-on, de mindkétszer úgy fordult, hogy nem lehetett látni, de mondta az orvos, hogy ha ő fiút mondott 95%-ra, az nemigen változik. 31 hetes UH-on aztán kiderült, hogy mégis, mert puncija van... :D
4D-n is megnéztük, én is láttam.
Szóval hiába a modern technika, bármi megtörténhet... :D
Én eddig nem nagyon hittem ebben.
Már van 2 fiam, a 16 hetes 4d uh-n azt mondták, szinte biztos, hogy a 3. is fiú. Míg a fiúknál azonnal elhittem, most valahogy nem. Úgy gondoltam, hogy szerintem ő nem fiú. Azóta 6x bizonyosodott be sima és 4d uh-kon, hogy jól gondoltam én, ő bizony kislány lesz.
Én sem tudom megmagyarázni ezt az érzést főleg úgy, hogy eddig eléggé szkeptikusan kezeltem a témát. :)
37 hkm
kedves utolsó.
nekem is tippre fiút mondott a dokim a 16.héten.
Én is úgy vagyok mint te.Mindegy csak egészséges legyen,de annyira nem érzem fiúnak és csalódás lenne,ha az anyai megérzéseim ennyire ne működnének.
Gratulálok a kislányhoz!
2fiús anyuka és 20hkm:)
6-os vagyok, ez anno az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
:)
7es vagyok.
Jövő héten talán kiderül.Megírom neked,köszönöm hogy írtál.
Egyébként én is láttam az uh.ot és nem láttam kukac félét.
A 2nagynál egyből előugrottak és már a 12.héten én is láttam mire mondja,hogy srácok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!