Megállhatott a fejlődésben a magzat?
Kedves kérdező kitartás!
nekem október22-én volt meg utoljára, tehát mensi szerint csak 5 nap eltérés van köztünk. Első UH-n 6+4 mentem akkor csak 6 hetes volt a pici pulzálással, aztán mentem 6 nappal később már 7+1-nek írtak és szépen nőtt és utolérta a mensi szerinti időt.
De nálam 16. napon volt ovu (teszt + hőgörbe)így lett volna kb 31-32. napos ciklusom.
Viszont, ha neked hosszú ciklusod lett volna, akkor még bőven belefér, hogy korai a terhességed :) Ne add fel drukkolok én is, fejlődni fog a picuri.
Majd írd meg mit mondott a másik orvos, de amúgy ne lepődj meg, ha azt mondják kicsi, mert most sok helyen olvastam, hogy hiába mondod, hogy hosszú ciklusod van sokszor nem érdekli őket így viszont lehet egy héttel fiatalabb a terhességed mint mensi szerinti.
Jó egészséget!
Most még ne aggódj, ez simán belefér!
Az lesz a döntő, fejlődik -e egy-két hét alatt, lesz-e embrió.
A fogantatast nem tudod, ha nem nezted az ovut.
Nekem pl egy héttel nagyobb a baba már az elejétől, szabályos 28 napos ciklussal. A doki is többször rákérdezett, kb közvetlen a mensi után estem teherbe.
Szóval, bizakodás és fel a fejjel!
Köszönöm a válaszokat.
Igazából nem nagyon néztük az ovut, mert ez volt az első igazi próbálkozós hónapunk, így rá sem görcsöltünk.
Ha oktober 27 volt az utolso mensi akkor nem kene 7-8 hetesnek lennie... nekem okt 28 az utolso en 6+4 vagyok, akkor Te 6+5. Tehat 6 hetes, 2 nap mulva 7 hetes.
En ma voltam dokinal. En verzek ma megis 22mm petezsakot lattunk 3mm elo embrioval.
Írtam hogy elgépeltem, 6-7-t akartam írni.
Nekem csak petezsák volt 3mm-es és azt mondta rá, hogy maximum 3-4 hetes. :(
11-es válaszoló vagyok.
Gratulálok :) Ennyit számít egy rendes doki. Na meg a hosszabb ciklus ;)
Jó egészséget és boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!