Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha ilyen korán...

Normális, ha ilyen korán enyhül a hányinger?

Figyelt kérdés
A 6. héttől elég durva émelygés, gyomorfájdalom kínoz. Volt, hogy az ágyból sem tudtam kikelni, de hányni nem hánytam, bár sokszor közel voltam. Egyik este arra keltem, hogy iszonyú fájdalom van a gyomromban, de annyira, hogy nem bírtam felállni. Kiderült, hogy a savam marta valószínűleg a gyomorszájat, vettem be savlekötőt és 1 óra alatt elmúlt. Azóta nagyon figyelek, hogy ne egyek olyat, ami savat csinál. Most vagyok kb a 8. hétben és most már nem akarok minden nap meghalni. :D Ma éppen alig volt még hányingerem is. Nem csak a 12. héten kellene enyhülnie a rosszulléteknek? Kicsit aggódom, hogy mitől lettem jobban (nem mintha bánnám). Volt akinek ilyen hamar enyhült az émelygés?
2016. dec. 12. 12:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam is neked, hogy szerintem lehet ez ingadozó, most meg én is itt parázok... Te, hogy vagy azóta? Tényleg létezik, hogy egyszer csak elmúlik, mintha nem is lett volna és nincs gond? (Én most 5+4 hetes vagyok és határozottan jobban,(mellfeszülés is enyhült) a rosszullétek pedig nagyon korán, 4 hetesen kezdődtek. Még az 1. vizsgálat is odébb, hát, nem tudom, hogy fogom kibírni.) Ez tényleg gyakori dolog lenne?! Mármint, hogy hosszú időre elmúlik a rosszullét? (Mert az persze más, ha valaki szerencsés alkat és eleve nincs neki)
2016. dec. 13. 11:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát én megint itthon vergődök, újra a halálomon vagyok. :( Tegnap úgy tűnik csak kaptam egy nap pihenőt. :/ Nekem a pozitív teszt után volt mellfeszülés, szédülés, megnőttek a melleim, elég durván bedurrantak, aztán egyik reggel mintha nem is lett volna. Visszazsugorodott a mellem, nem fájt, nem szédültem, be is pánikoltam rendesen. 1 hétig tartott utána kezdődött a hányinger, akkor voltam 6 hetes. Azóta tegnap lettem először jobban, de úgy tűnik átmeneti volt. Most én is azt mondom, hogy ne izgulj, amíg nem vérzel és nem görcsölsz. :)
2016. dec. 13. 11:33
 13/14 mrsbara válasza:

Sziasztok!

Én most vagyok 7 hetes, és nekem is ingadoznak a tüneteim. A hányingerrel is ez van: voltak napok, amikor csak feküdni tudtam, most pár napja semmi ilyesmi. Ugyanígy a melleim is bedurrantak, most picit mintha összementek volna, de még fájnak azért. És néha pár tizedet esik a hőmérsékletem is (persze nem reggel mérem, szóval vsz nem is releváns).

Amit én javasolni tudok a hányingerre, az a lúgos ásványvíz. Utánaolvastam, hogy lehet inni, csak persze mértékkel, mint mindent. Azóta esküszöm, jobban vagyok :) (Mármint nem amióta olvastam, hanem amióta iszom :) )

2016. dec. 14. 19:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezt a lúgos vizet ki fogom próbálni.:) Én ma hánytam először és utána annyira megkönnyebbültem, hogy egész délelőtt jól voltam. Utána megint rosszabbul lettem, de most végre sikerült ennem egy kis szilárd kaját, hetek óta először és úgy érzem ez bent is marad. :)
2016. dec. 16. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!