Melyik szakrendelésre kell időpontot kérnem hogy megállapíták az élő terhességet?
Figyelt kérdés
Nőgyógyászati ambulancia
Nőgyógyászat I szakrendelés
Nőgyógyászat II.szakrendelés
Nőgyógyászat III.szakrendelés (terhesgondozó)
2016. dec. 11. 21:45
1/10 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy zalaegerszegi rendelések ezek
2016. dec. 11. 21:49
2/10 anonim válasza:
Terhes UH, sima rendelésen nem fogják megerősíteni a terhességet.
3/10 anonim válasza:
Nekem sztk-ba sima nogyogyaszati rendelesen meg allapitottak.
4/10 anonim válasza:
Koraterhesen UH nélkül hogy állapítja meg az élő terhességet a doki?
5/10 anonim válasza:
Hüvely ultrahanggal tudják a korai terhességet megállapítani (kb. 5-6. hétig), amit egy sima szakrendelésen is egy szakember meg tud állapítani simán, onnan meg majd továbbirányítanak. de amikor időpontot kérsz, ezt telefonon kérdezd meg, hogy ne várakozz feleslegesen.
7/10 anonim válasza:
Nálunk sima szakrendelésre kell kérni időpontot és ha kell, akkor atkuldik az embert uh-ra (pár ajtóval odébb van). De beutaló nélkül nem fogadnak uh-t.
8/10 anonim válasza:
Elég egy sima nőgyógyászati szakrendelés ambulancia.. Én nőgyógyászati ambulanciára kértem időpontot mikor pozitív lett a tesztem ott erősítették meg hogy babát várok..
9/10 anonim válasza:
Zalaegerszegi voltam (hetes). De ha felhívod a kartonozot és elmondod miért kell az időpont tudni fogják hova adják.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 12. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!