Elkezdtuk gumi nelkul de csak par percig kb 2-3petcig aztan ovszerrel folytattuk ovum elott vagyok lehet ebbol baj?
a ciklusaim altalaban 33-34naposak,menstruacio utan egyutt voltunk a parommal,de nem sokszor
Es nem vedekeztunk,majd az utobbi egy hetben nem voltunk olyan gyakran egyutt ha meg igen akkoris vedekeztunk. De megis lehetek terhes???
1. Tanulj meg normalisan fogalmazni!
2. Lehetsz terhes.
Barmikor terhes lehetsz.
Ha kerdezel, fogadd el, hogy kapsz kritikakat is! Kisse hianyos a tudasod.
De nem tudhatod pontosan, hogy mikor van ovud. Szóval ha menstruáció után voltatok együtt védekezés nélkül, akkor is simán lehetsz terhes.
Nekünk volt olyan ismerősünk, akik a naptármódszert használták védekezésnek. 12 gyerekük lett :D
"negativ kritikakra nem vagyok kivancsi" - miért, ebben a helyzetben mire számítottál?
Tessék: Nem, nagyon felelősségteljesen viselkedtél, semmi okod aggódni, csak így tovább! - persze, ez nem változtat azon, hogy bármikor lehetsz terhes, ha nem védekezel! (Sőt, néha még akkor is, ha védekezel, mivel 100%-os védekezés nincs, csak az, ha nem szexelsz.)
Én a menstruációm hatodik napján voltam együtt a férjemmel, a fiunk egy éves már. Barátnőm menstruáció utáni második napon volt együtt a párjával, ő hamarosan szül. Úgyhogy bizonyítékokkal támaszthatom alá hogy így is teherbe lehet esni:-D
Olyan nincs, hogy olyan időpont mikor semmi esély a terhességre. Vannak rendkívüli peteérések, és mivel gépek sem vagyunk, a ciklus sem óramű pontosságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!