Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Regisztralva vagyok a ciklus.h...

Regisztralva vagyok a ciklus.hu. N. azt irta hogy 3 nappal ezelott volt ovum és egyutt is voltunk a parommal most meg szurkál a petefészkem, tévedhet? Mind ket naptar azt irja hogy 3 napja volt ovum

Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerinted a ciklusod /szervezeted óramű pontosságú??!
2016. aug. 23. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
A ciklus.hu egy gep, ami a megadott ciklushosszakbol kovetkeztet arra, hogy mikor volt ovud. Legalabb 5-6 szabalyos ciklus kell ahhoz, hogy biztosan ki merd mondani, hogy pl. kozeptajt van ovud. A valosagban ezt csak a menstruacio kezdetebol tudod kiszamolni visszafele (ami ugy keso es ismerni kell a lutealis fazis hosszatt -ami atlagosan 12-15 nap). Ami biztosabb modszer az a pontos homerozes, esetleg az ovutesztezes (ez mar csak akkor, amikor kb. sejted, hogy mikoris lehet ovu). A petefeszekszurkalasnak szamos oka lehet, vannak akiknek valoban ovulaciot jelent, nalam szurkal ovu elott is, utana is, es terhesen is gyakorta ereztem. Ha nem akarsz ragorcsolni (homero, teszt), akkor elvezzetek az egyuttleteket 2 naponta, es akkor nehezen csusztok le az ovurol... de akkor se ijedj meg, ha nem jon ossze egybol!
2016. aug. 23. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Tud tévedni, nekem most a menzeszemet nem mutatja pontosan, amiatt, h túl sok benne az adat és korábban 27-29 napos ciklusom volt, most 30-32, így mindig 2 napot téved. Szerintem ovuláció környékén 10 napon keresztül érdemes 2 naponta szexelni, h mindenképpen beleessen az ovu napja is.
2016. aug. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!