Van itt olyan aki a 4. gyermeküket várja?
Figyelt kérdés
Negyedik gyermekünket hordom a szivem alatt,mikor megkèrdezik hányadik s mondom büszkén hogy a 4. elèg dok féle reakciót kapok. : - pff,uhhh,az igen,van aki csak simán magàba folytja de minden rà van irva a tekintetükben persze van pozitiv vèlemény is)
Ő hordja ki,fizeti neki a pelenkàt,viszi orvoshoz,iskolàztatja,ovodáztatja làtja el neveli öt ès a tesókat...... èrtem én,hogy milyen "világot"élünk de ha ezen az elven èlnénk valószinű nem sok gyermek születne! Kiváncsi vagyok a vèlemènyekre tapasztalatokra.
2016. dec. 9. 14:57
11/11 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van,bár nem ismerem egyikőtöket sem de bàrmikor szívesen leülnék veletek egy asztalhoz beszélgetni az íràsaitokból nagyon szimpatikusnak véllek benneteket! Nálunk mindig is mondták ismerősök "ismeretlenek",hogy szerencsés vagyok mert mi vagyunk az "álompár"a gyerekeink is gyönyörűek...Tényleg lehet benne féltékenység.A három gyerkőcünk már nagyon várja a picit,főleg a lànykànk . Már vàrja,hogy megtudja a nemét és hogy majd ha sir ringassa simogassa...:-) Minden este a pocin van a keze úgy alszik el.A fiúk is vàrjàk nagyon már .
2016. dec. 9. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!