Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Labor előtt (első trimeszteri)...

Labor előtt (első trimeszteri) mikor szabad utoljára enni? 13:00-ra megyek.

Figyelt kérdés

2016. dec. 9. 07:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most már nem eszek addig semmiképpen, csak mentes vizet iszok.

8 előtt ettem, nem hiszem, hogy az annyira gáz lenne. Ha meg igen és hisztiznek, akkor én is kiverem a hisztit, hogy miért du.-ra adtak időpontot, meg miért nem mondták, hogy ne egyek. :)

2016. dec. 9. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is rajta volt azon a papíron amit a védőnőt adott hogy vercukor, a beutalon viszont már nem. Én hülye azonban nem ettem egész délelőtt, és kiderült hogy ehettem volna mert nem nézték vercukrot.
2016. dec. 9. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne és ennék, ök adtak 1 órára időpontot. Ha kell a vércukor, meg az akármi, amit csak éhgyomorral lehet megnézni, akkor majd adnak egy másik reggeli időpontot, vagy megcsináltatod magánban, kb. ezer ft.
2016. dec. 9. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha csak siman vercukrot neznek, akkor is lehet enni elotte.

Ha terhelesest csinalnak, akkor kell ehgyomorra menni, leveszik a vert, megitatjak a cukros cuccot es kesobb ujra vesznek vert.

De ez nem az.

2016. dec. 9. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát kíváncsi leszek, kérdező, mert nézik a cukrot, és az mindig éhgyomorra nézik, akkor is, ha nem terheléses.

Ez a 13 óra nagyon durva, 7-8 körül szokás menni, és lefekvés előtt (10-11 óra max.) lehet utoljára enni.

Elképzelhető, hogy neked magas cukor jön majd ki, de mondd meg a dokidnak, hogy el lett szúrva a vizsgálat, ismételtesse meg. Szerintem egy kismamától nem elvárható, hogy 1-ig ne egyen semmit. (Jelzem, ez terheléses cukornál sem várható el, azt is reggel csinálják, akármekkora a kórház. Ha beteltek a időpontok egyik napra, máskorra kell adni/kérni.)

Nekem kimondottan a lelkemre kötötték, hogy éhgyomorra...

Írd meg lécci, mi volt, mert nagyon kíváncsi vagyok. És ha nem titok, azt is, melyik ez a zseniális kórház! Köszi.

2016. dec. 9. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz,Sima vércukornál is éhgyomorra kell menni.
2016. dec. 9. 19:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi újság, voltál vérvételen?
2016. dec. 9. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Vártunk volna egy mondatot arról, mi volt, ha már ennyien vettük a fáradtságot, hogy válaszoljunk...
2016. dec. 19. 11:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Na igen, és sajnos sok ilyen van.
2016. dec. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!