Labor előtt (első trimeszteri) mikor szabad utoljára enni? 13:00-ra megyek.
Most már nem eszek addig semmiképpen, csak mentes vizet iszok.
8 előtt ettem, nem hiszem, hogy az annyira gáz lenne. Ha meg igen és hisztiznek, akkor én is kiverem a hisztit, hogy miért du.-ra adtak időpontot, meg miért nem mondták, hogy ne egyek. :)
Ha csak siman vercukrot neznek, akkor is lehet enni elotte.
Ha terhelesest csinalnak, akkor kell ehgyomorra menni, leveszik a vert, megitatjak a cukros cuccot es kesobb ujra vesznek vert.
De ez nem az.
Hát kíváncsi leszek, kérdező, mert nézik a cukrot, és az mindig éhgyomorra nézik, akkor is, ha nem terheléses.
Ez a 13 óra nagyon durva, 7-8 körül szokás menni, és lefekvés előtt (10-11 óra max.) lehet utoljára enni.
Elképzelhető, hogy neked magas cukor jön majd ki, de mondd meg a dokidnak, hogy el lett szúrva a vizsgálat, ismételtesse meg. Szerintem egy kismamától nem elvárható, hogy 1-ig ne egyen semmit. (Jelzem, ez terheléses cukornál sem várható el, azt is reggel csinálják, akármekkora a kórház. Ha beteltek a időpontok egyik napra, máskorra kell adni/kérni.)
Nekem kimondottan a lelkemre kötötték, hogy éhgyomorra...
Írd meg lécci, mi volt, mert nagyon kíváncsi vagyok. És ha nem titok, azt is, melyik ez a zseniális kórház! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!