Első trimeszteri puffadás: ti hogy álltatok vele? Én úgy nézek ki, mint aki min.5 hós terhes!
11 hetesen anyósom megsimogatta a hasam köldök körül(!!) mert azt gondolta a baba miatt akkora. Igaz én elmondtam hogy az csak puffadás még.. de hát na. Ez van. Tudja a babát de elvileg azt is hogy még nem kellene látszania.
Igaz a férjem unokatesója hasáról már 10 hetesen megállapította hogy kisfiú lesz. Mondjuk ő nem mondogatta, hogy csak puffadás, nem reagált rá semmit.
kedves képet mellékelő!! előtte teljesen lapos hasad volt ?? vagy volt pici előtte is ? első baba ?
bocsi csak kíváncsiságból kérdezem :)
én irtam h nekem mindog is volt pocim,meg mindig puffadtam is,nemterhesen is megkérdezték h babát várok-e?
amugy második baba lesz:)
Nagyon hasonló helyzetben voltam, vagyok! Nálam is második terhesség, így előbb is látszódik, viszont ez nálam is puffadás volt a 7. héttől! Nem is értettem az elején, hogy mi ez, mert nem volt hasonló sem az első babámnál! Aztán kiderült, hogy a gyógyszer amit szedek, egyik mellékhatása ez a durva puffadás :( Most voltam uh-on, 12 hetes jól fejlődő baba, és már nem a puffadástól ekkora a hasam, hanem alapból. Előző terhességemnél ilyenkor még semmi nem látszódott, most meg már sokszor rosszul is voltam a szorító nadrágoktól, pedig már kigombolom őket!
Kérdésedre válaszolva: én már többektől megkaptam a kérdést, hogy csak nem baba a pocakban (nálunk is tudják, hogy szeretnénk már egy ideje)!? Én erre mindig azt válaszoltam, hogy "nem nyilatkozom" fázisban vagyunk még, türelmet kérek a válaszadással. Főnökömmel már 8 hetesen beszéltem a dologról, nehogy a látványból kelljen neki is következtetnie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!