Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez már terhes...

Szerintetek ez már terhes has, vagy még csak puffadás?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, puffadok is a legelejétől, minden nap, de már mintha jobban domborodna.

[link]

[link]

2014. dec. 30. 13:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez már pocak :)
2014. dec. 30. 13:42
 2/18 anonim ***** válasza:

Pocaknak tunik 😊

Be tudod huzni? Mig csak puffadtam, siman be tudtam huzni.

Mennyi idos terhes vagy?

2014. dec. 30. 13:44
 3/18 A kérdező kommentje:

Én is a behúzást próbálgattam, nem tudom teljesen behúzni. Azért kérdezem egyébként, mert a környezetemben már mondogatják, hogy látszik, én meg nem akarom elhinni, gondoltam, megkérdezem olyanoktól, akik nem elfogultak. Még csak a 12. hetet taposom, de nagyon alacsony és vékony vagyok, alig vagyok több 155 cm-nél, és 44 kilót nyomok így terhesen is, idősebb rokonaim szerint ezért látszik már, mert "nincs bennem hely" :D

Ó, anyám... reméltem, hogy azt mondjátok, puffadás, el sem akarom képzelni, hogy mekkora leszek a végére, ha már most látszik... Köszönöm a válaszaitokat :)

2014. dec. 30. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen volt ilyen. Puffadásnak tűnik, a formája sem olyan terhespocak még.

Ha alacsony vagy és vékony, akkor nagyobb pocakod lezs, vagyis kb. akkora, mint másoké, csak a te testedhez képest nagynak fog tűnni. Ha nincs helye a babának, akkor csinál magának. Vannak olyan előrebukó terhes hasak, nagyon vékony csajoknak olyan szokott lenni, meg ikerterheseknek, mert egyszerűen csak előrefelé tud a baba terjeszkedni. Remélem, az enyém nem olyan lesz, mert az nagyon nem tetszik és a kinyúlt bőr még rosszabb, mint a túlsúly. Én is 12 hetes vagyok most. Nekem jóval nagyobb a hasam, mint a tied, de az enyém 100%, h még csak puffadás.

2014. dec. 30. 14:08
 5/18 anonim ***** válasza:
Ilyen paraméterekkel végképp nem kellene aggódnod! Még nemterhesen is rád mehetne 10 kiló, még akkor se számítanál kövérnek.
2014. dec. 30. 14:12
 6/18 anonim ***** válasza:
12. hetesen éri el a méhed teteje a szeméremcsont vonalát, kb. ott, ahol a nacid dereka végződik. Tehát a pocakodat egy arasszal följebb nyilván nem az nyomja még ki. :)
2014. dec. 30. 14:16
 7/18 A kérdező kommentje:

Na, most aztán kaptam mindenféle választ :D Nem tudom igazából, nagyon mondogatják nekem, de én se akarom elhinni, és nagyon remélem is, hogy még nem a terhesség látszik, mert akkor tuti hatalmas leszek.

Egyébként még az elején nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy tévhit, hogy a méh teteje nem éri el a szeméremcsont vonalát a 12-14. hétig, merthogy a legtöbb nőnek alapból följebb van. Ő azt hozta példának, hogy hasi UH-nál se a szeméremcsonton mozgatja a fejet, hanem a vénuszdomb fölött, és ha nem lenne ott a méh, nem látna semmit. Nem kötekedni akarok, csak mondom, hogy nekem ezt mondta a dokim, mondjuk a hasi UH-t tényleg magasabban csinálják jóval, mint a szeméremcsont.

5-ös, amúgy nem a hízás miatt aggódom, nem vagyok hízós alkat, azért is vagyok ilyen vékony, inkább attól félek, hogy óriási hasam lesz a végére. Anyumnak pici hasa volt mindkettőnkkel, dehát ő 168 centi, benne elfért :D Na mindegy, majd meglátjuk, köszi mindenkinek!

2014. dec. 30. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
a 6-os válaszolónak van igaza. nézz utána kicsit, magadtól is rájössz.
2014. dec. 30. 15:27
 9/18 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok:

Anyukám 158, se velem, se testvéremmel nem volt nagy hasa.

Sógornőm 170, neki viszont óriási volt, holott a gyerek nem volt az (3080).

Önmagába a magasság nem indokolja, hogy nagy pocakod legyen a végére. Persze, ha valaki az alacsonysága mellé még vékonyabb is a normálnál, akkor még jó hogy hamarabb kezd el látszani.

2014. dec. 30. 16:00
 10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, remélem igazad lesz :) A normálnál nem gondolom, hogy soványabb vagyok, persze vékony vagyok, igen, de nem girhes, szerintem normális az alkatom.
2014. dec. 30. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!