Szerintetek ez már terhes has, vagy még csak puffadás?
Nem vagyok benne biztos, puffadok is a legelejétől, minden nap, de már mintha jobban domborodna.
Alkat kérdése, engem a védőnő normálnak titulált 7-8 hetesen, sose mondták, hogy alultáplált lennék, ahol kereknek kell lennem, ott kerek vagyok :) Amikor kicsit fölszedtem, és 49-50 kiló voltam a 156 centimhez, már rendesen hurkás, hájas volt a hasam, vastagabb a felkarom, úszógumis a derekam. Nem csak én láttam, mások is megjegyezték, hogy jó húsban vagyok.
Mondjuk az is hozzátartozik szerintem, hogy nekem nagyon könnyű, törékeny csontjaim is vannak. A 3 évvel fiatalabb húgom 1 centivel magasabb, kilóra ugyanannyi, mint én, ránézésre viszont ő nagyon sovány mellettem. Szóval a testmagasság/kiló nem mindig ad reális képet :)
Hát figyu, még annyira az elején vagy, hogy nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, hogy a végére mekkora lesz a hasad, kár ezen előre aggódni! Bennem két baba van, na képzeld, én hogy mozgok majd a végén! :DD Szép pocód lesz, bármilyen és bármekkora lesz!
Boldog babavárást, könnyű szülést!
21+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!