Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez már terhes...

Szerintetek ez már terhes has, vagy még csak puffadás?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, puffadok is a legelejétől, minden nap, de már mintha jobban domborodna.

[link]

[link]

2014. dec. 30. 13:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Magamból indulok ki, hisz belőled csak egy részletet látunk. Én 158-hoz jelenleg 55 vagyok (5+2), és rám mondják hogy pont jó, normál. 52 körül vékonynak, 50-el már nagyon vékonynak, 50 alatt ~48 kilóval betegesen vékonynak tartanak. 45-el annak idején az iskolai védőnő alultápláltnak titulált és tovább küldött vizsgálatra.
2014. dec. 30. 16:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Alkat kérdése, engem a védőnő normálnak titulált 7-8 hetesen, sose mondták, hogy alultáplált lennék, ahol kereknek kell lennem, ott kerek vagyok :) Amikor kicsit fölszedtem, és 49-50 kiló voltam a 156 centimhez, már rendesen hurkás, hájas volt a hasam, vastagabb a felkarom, úszógumis a derekam. Nem csak én láttam, mások is megjegyezték, hogy jó húsban vagyok.

Mondjuk az is hozzátartozik szerintem, hogy nekem nagyon könnyű, törékeny csontjaim is vannak. A 3 évvel fiatalabb húgom 1 centivel magasabb, kilóra ugyanannyi, mint én, ránézésre viszont ő nagyon sovány mellettem. Szóval a testmagasság/kiló nem mindig ad reális képet :)

2014. dec. 30. 17:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg.látnád az enyémet:):)bár nekem rátesz a puffadás.elejétől nagyon puffadok mostanában keményedek is.13 hetes vagyok.nekem nem ilyen lent kezdődik domborodni.én ebből gondolom hogy a tiéd nem puffadás....nekem második baba azt mondják az hamarabb latszódik.bár én örülök ha hamar látszik büszke vagyok rá!!!csak ne puffadnék ennyire.nekem már 6 hetesen megjegyezték...nah az puffadás volt.olyam hasam volt mint egy 6 hónaposnak:):)
2014. dec. 30. 23:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem még csak első baba, ezért is furcsa, hogy máris látszódna... hát mindegy, van, aki ezt mondja, van, aki azt. Egyébként büszkének én is büszke vagyok rá, csak nem ártana, ha az utolsó hónapban is meg bírnék mozdulni :D
2014. dec. 31. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát figyu, még annyira az elején vagy, hogy nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, hogy a végére mekkora lesz a hasad, kár ezen előre aggódni! Bennem két baba van, na képzeld, én hogy mozgok majd a végén! :DD Szép pocód lesz, bármilyen és bármekkora lesz!

Boldog babavárást, könnyű szülést!

21+3 hkm

2014. dec. 31. 14:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasonló jókat neked is :) És gratulálok a babákhoz :) Nemüket tudjátok már?
2014. dec. 31. 18:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm én is! :) Igen, tudjuk, a 19 heti UH-n tudták csak meglesni, előbb nem, fiú-lány. Teljes a kollekció. :)
2014. dec. 31. 18:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Juuujj, de szupi, nagyon szerencsések vagytok :))) Gratulálok :)
2014. dec. 31. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!