Első trimeszteri puffadás: ti hogy álltatok vele? Én úgy nézek ki, mint aki min.5 hós terhes!
Figyelt kérdés
Annyira kellemetlen, mert feltűnik a környezetemnek, és amikor rákérdeznek a babára, akkor mit mondjak? Hazudjak? Eddig egy ember kérdezett rá, és neki elmondtam, hogy jön, de kicsi még, ez csak levegő, blablabla... Ti is jártatok így? Második baba, és tudják, hogy már terveztük, ezért is kínos ez most.2015. ápr. 2. 16:27
11/13 anonim válasza:
Szia! Nekem is második baba, még csak 6 hetes vagyok de már akkora hasam van mint az elsővel a 16. hét körül. Biztos, hogy puffadás mert eddig lapos volt és nem létezik, hogy ennyi idős terhesség már így látszódjon. Igazából a 12. hét előtt nem nagyon szerettem volna tudatni senkivel , hogy lesz még egy baba de ezt nem lehet nem észrevenni :-P
12/13 anonim válasza:
Hú, csajok, most kicsit megnyugodtam... kezdtem azt hinni, hogy csak nekem látszik több hónaposnak a 9 hetes terhességem (első). A környezetemben élő kismamik közül egyiknek sincs változás az alakján, tizenakárhány heteseknek sem. Bár nekem eleve van egy kis túlsúlyos poci, de most sokkal nagyobb az alhasam. Kb ha akarnám se tudnám titkolni a babót. :D
13/13 anonim válasza:
Egyébként így, hogy szóba került.. 14 hetes vagyok, már nem is puffadok annyira. Már látom is a pocimon az első 12 hét eredményét.. a minusz 5 kilót. :D De szörnyű lufi volt a pocakom, simán kinéztem huszonvalahány hetes terhesnek. Van pocakom alapból de a puffadás csúnyán rátesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!