Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentzist engedjem Vagy...

Amniocentzist engedjem Vagy Nem? Bvebben Lent

Figyelt kérdés
12+6naposan 3.2nyakiredo Ma Voltam Genetikai Uhon Nyaki Redo 2.9 Minden Jo Megis szurni Akarnak En Nem Engedtem Meg Jan 10-en Megyek Uh-ra Ha Addig Meggondolom Megcsinaljak . . . Adnatok Tanacsot
2016. dec. 6. 12:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem csak akkor lehet Down vagy Edward-szindromás ha már előfordult a családban. Én voltam ilyen vizsgálaton, pedig nem volt ilyen érték a tarkóredő. Az is túlzás, hogy mekkora vetélési kockázattal jár. Ultrahang alatt végzik, így egyre kevesebb erre az esély, szóval én azt javasolom, hogy menjél el.
2016. dec. 6. 15:23
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék a helyedben.
2016. dec. 6. 15:27
 23/29 A kérdező kommentje:

Hát én is úgy döntöttem hogy megcsináltatom!!!

Most Az a kérdés, hogy csak 18hétben csinálják, az nem késő??

2016. dec. 6. 15:39
 24/29 anonim ***** válasza:
24%

Nekem is volt egy missed abom, és már 40 vagyok. Ha a mostani megmarad, akkor megcsináltatom a Prenát, és ha annak jó az eredménye, akkor nem megyek tovább.

Ha jól tudom, a 18-19. héten is van egy kötelező genetikai uh., sőt, vérvételt is lehet hozzá kérni. Szerintem ennek az eredményét is figyelembe kellene venned.

De persze saját felelősség a döntés. Mindenki magáért felel.

Szerintem amiatt már késő a 18. hét, mert soká lesz meg az eredmény, meg most hiába hívják abortusznak, meg kell szülnöd.

2016. dec. 6. 16:11
 25/29 anonim ***** válasza:
#2-es vagyok. Miert lettem lepontozva? Lehet hulyen fogalmaztam de a lenyege az volt hogy ha vallalod a beteg babat akkor nem csinaltasd meg. Masok is ezt javasoltak.
2016. dec. 6. 17:45
 26/29 A kérdező kommentje:
#2-es# én egyet értek veled és én pl nem bírnám végig nézni ahogy szenved a babám a betegségtől
2016. dec. 6. 17:49
 27/29 anonim ***** válasza:

Az amniot a 18 héttől csinálják, előtte a cvs van. Az amnio a magzatvizbol, a cvs a méhlepényből vesz mintát.

Mindkettő esetén igaz, hogy ha nem akarod megtartani a babát, meg kell szülni. Ez már nem abortusz, hanem indukált vetélés. Így utána tudsz nézni a neten. 24 hetes korig van erre lehetőség.

A 40 feletti kismama vagyok.

2016. dec. 6. 19:36
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket, én bízom az eredmenybe hogy nem lesz gond..

Ma a dr nő mondta, hogy 18hétben lesz egy uh és utána Amniocentesis ha beleegyezek, de biztosan meg fogom csinaltatni

2016. dec. 6. 19:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi volt a mai UH-n?
2017. jan. 10. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!