Amniocentzist engedjem Vagy Nem? Bvebben Lent
Biztos, hogy megcsináltatnám, ugyanis jobban félnék a betegségtől, mint a vetélési kockázattól.
Tartós beteget nevelek, nem genetkai, nem lehetett volna szűrni és élettel összeegyeztethető, de így is nagyon nehéz. Lehet ezer baja egy gyereknek, de legalább a genetikaiakat szűrjék ki.
#9 vagyok.
Mennyi idős vagy amúgy?
A véreredményed milyen lett?
Nekem cvs volt a 15 héten , méhlepény mintavétel. Minden érték tökéletes volt a babának, "csak" a korom miatt csinaltattam. Nagyon féltem, hogy baja lesz a beavatkozástól, de még jobban féltem a betegségektől. Gondolhatod, 40 felett, vetélés után nem lett volna esélyem új babára, mégis megcsinàltattam.
A szobában négy kismana volt, ketten fiatalok, mit te, tarkoredo miatt.
A beavatkozás semmi nem volt, apró kellemetlenség. Az a lényeg, hogy utána két hétig nincs szex, ülőfürdő, cipekedés. Ezt szerintem be lehet tartani.
Nagyon örülök, hogy így döntöttem. Találtak valamit ugyanis a babánál. Együtt lehet vele élni, de jobb így, hogy tudjuk, mert meg fogjuk tudni előzni a komplikációkat, tüneteket. Sőt, már magzati korában több odafigyelést kap, nehogy baj legyen.
Ez egy olyan rendellenesség, ami a prena és nifty teszttel nem derült volna ki.
Az amnio és a cvs 23 féle genetikai eltérést szűr ki.
Ne aggódj, a kockázat szinte elhanyagolható az előnyökhöz képest. Nem akarnák megcsinálni, ha nem lenne indokolt. Volt, akit épp hogy lebeszeltek a genetikai ismételt uh után.
Drukkolok neked!
#9 #14 vagyok.
Nem a magzat korára gondoltam, azt láttam kommentben, hanem a tiédre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!