Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez furcsa lenne? Vihetem a parom?

Ez furcsa lenne? Vihetem a parom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretne eljönnI már a legelső uh-ra. Amin 6hetes 5napos leszek! Ilyenkor mar szokas ez? En orulnek ha jonne, De nem nezne furan az orvosom? Masok is csinaltak igy? Koszonom

2016. dec. 4. 16:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ez engem is erdekel! :)
2016. dec. 4. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:

Az èn fèrjem a legelső alkalomra nem jött, de a doki megkèrdezte, hogy kísèrő nincs? Az összes többire már jött ő is, pedig sztk volt.

Ja ès hüvelyi uh-t egyszer sem csináltak.

2016. dec. 4. 22:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem En is felvilagositom Őt, mèg ma!! :) koszi h leirtad. Jót mosolyogtam
2016. dec. 4. 22:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Az en ferjem minden alkalommal jott.  És igen, a hüvelyi uh kepe neki is sok volt picit, pedig rengeteg meddőségi vizsgálatunk volt, amit szinten együtt csináltunk végig.
2016. dec. 5. 02:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom h irtal, hat felvilagosìtottam. Azt mondta " nem lehet az olyan szornyu, nem razom le" -szóval, ha doki igent mond , bejön! :)
2016. dec. 5. 06:58
 16/21 anonim ***** válasza:
én is megkérdeztem a dokit, bejöhet-e, mondta persze, de előbb megvizsgál. Vett kenetet, aztán hüvelyi UH és mikor megbizonyosodott, hogy tényleg baba, akkor hívták be. ez sztk volt. Ezután mindig magánba mentem, egyértelmű volt, hogy bejön, minden előttünk lévő kismama a párjával volt, szóval itt meg sem kérdeztük.
2016. dec. 5. 11:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Es ha uhn nem lehetett bent, akkor mi ertelme volt utana bemenni???
2016. dec. 5. 12:25
 18/21 anonim ***** válasza:

Nálunk szintén magánrendelésen bejöhetett. Előbb volt a vizsgálat, kenetvétel, stb. Utána megkérdezte a doki, itt van-e a férjem, és kiszólt neki az asszisztens, hogy jöjjön be.

Nagy élmény volt neki, fel is vette az uh képet a telefonjával, pont tegnap néztük újra :) Igaz, már 8 hetes volt, volt "keze-lába" (na jó, kis kezdemények :)) a babának, azt mondta a férjem, integetett neki a baba.

Vid mindenképp, ha szeretné, főleg. Semmi gáz nincs a hüvelyi uh-ban szerintem.

27 hkm

2016. dec. 5. 13:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Koszonom, h leìrtad. Ez nagyon aranyos volt! :)
2016. dec. 5. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#17, megmutatta neki is UH-n, csak előbb megbizonyosodott, h ott van a baba :) hüvelyi UH volt az is amúgy, az asszisztens hívta be, neki is megmutatta, mit kell nézni, szívhangot is meghallgattuk.
2016. dec. 5. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!