Ez furcsa lenne? Vihetem a parom?
Én azért előtte érdeklődnék, hogy mi van.
Nálunk, ahol én szültem, ott, amíg hüvelyi ultrahang volt, addig nem engedtek be hozzátartozót az ultrahangra, még apukát sem. És nálunk még a 12 hetes uh-t is hüvelyivel csinálták és utána csak hasival és onnantól fogva engedtek be apukát, illetve más családtagot.
Szóval nincs semmi furcsa az elképzelésben, teljesen természetes, hogy apuka is ott van uh-n, csak tudd, hogy sok helyen ilyenkor még apukát nem engedik be.
Nem furcsa. Az én férjem kezdetektől fogva minden uh-ra bejön velem pedig ő általában nem ilyen típus, tehát én nagyon örülök ennek hogy mindig együtt megyünk és mindig bejön velem. Szerintem azért is van ez, hogy mindenről tudjon ő is pontosan...
Mindjárt szülök, és azt viszont még nem tudja hogy bejön-e velem a szülésre...én rábízom a döntést.
35 hkm
Magán orvosom volt. Mikor szólított, bementem és megkérdeztem h bejöhet e a férjem. Azt mondta h természetesen:)
Onnantól fogva együtt jártunk minden vizsgálatra!
( Barátnőm férje kicsit kiborult a hüvely uh-tól, mert arra nem számított 😂, gondolta olyan lesz mint a filmeken h pocakra zselé és a doki vigyorogva közli h itt bizony baba van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!