A cicám tegnap lefialt,3 cicája lett de még mindig nagy a hasa. Mintha lenne benne cica :/ és furcsa a viselkedése a kicsikkel, nem nagyon akar velük foglalkozni. Szerintetek mi lehet a baj? Állatorvoshoz nem vihetem, túl költséges számomra. :/
Beszorultak! Jól írja előző!
Nagy a baj! Azonnal orvos!
Különben meghal, és a megszületett 3-om cica sem fogja sokkal túlélni, túl kicsik.
Igen, az állattartás költséges, és felelősségvállalással jár.
Tehát vidd állatorvoshoz, ha nem szeretnéd végignézni, hogy elpusztul kínok között, a kicsik pedig éhen halnak.
Aztán pedig ivartalaníttasd a cicádat. Igen, ez is költség, de csak egyszer kell kifizetned, és nem lesz több ilyen problémád, mint most.
Ha ez nem megy, kérlek, ne tarts állatot. Vidd be a kölykeivel együtt MOST egy állatorvoshoz (ügyeletet keress), és hagyd ott.
Köszi az értelmes válaszokat!
Van olyan hogy csak 3at fial, nem első eset!
Inkább a kicsik miatt aggódok mert csak akkor foglalkozik velük mikor ott vagyok én is és simogatom....
Ha még benne vannak a picik, akkor azért nem foglalkozik a kölykeivel, mert nincs jól a meg nem születettek miatt.
Vidd már el állatorvoshoz, nem is kell kifizetned, hagyd ott a kicsinyeivel együtt.
(ne legyen igazam, der félek a kérdező nem fog tenni semmit sem, és mindegyik cica meghal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!