Eddig magnesii citrici-t kellett szednem 3x2 meg vas. Most emelte a dokim 3x3-ra, emellett kaptam még 2 félét salbutamol 2x1, és verapamil 3x1. Már szinte ezekkel jóllakom. Valóban jó lesz ez a sok gyógyszer?
Szia! Hány hetes vagy? Nekem is most magnesi citricit kell szednem és én is elég sokat keményedet, bár nem annyit mint te. Biztos nem írná fel az orvos, ha nem lenne jó. A babócának tuti nem árt és hát jobb ha rendesen megérik mindene, minthogy előbb megszületik, aztán meg kórházban tartják. Akkor inkább gyógyszerezz egy kicsit szerintem.Én amúgy emellett vasat, kalciumot, meg D-vitamint kaptam a dokitól, szóval amúgy nekem is megvan a fél marék, csak nem mind erre...
Remélem picit megnyugodtál! Boldog babavárást!
30hetes kismami
Köszönöm a választ. 30 hetes vagyok.
Mindenképp beszedem, már kiváltottam, csak a sok mellékhatás miatt..kicsit aggaszt, mert mindegyik leviszi a vérnyomást, ami amúgy is 100 alatt van..sokszor szédülök is..
Gondoltam más is kapta ezeket így.
Szia! Én 3 hete kaptam ugyanezeket a gyógyszereket, csak én 3x1-et mindkettőből. Jól meghajtotta a pulzusom, de a kemyényedések ritkultak, szerintem ez a lényeg. Az is igaz, hogy a Verapamil-nak tegnap utánanéztem, mert én sem nagyon hallottam, hogy valaki szedte volna, és azt találtam, hogy nem ajánlatos terhesen szedni. Ezért most leálltam vele, csak a Salbutamolt szedem, arról tudom, hogy sokan szedték, és nem okoz semmi bajt a picinél. A Verapamilt egyébként azért írta fel nekem az orvos a Salbutamol mellé, hogy védjük a szívemet, ha nagyon megugrana a vérnyomásom. Ezért állandóan mérem, eddig csak a pulzusom magassabb 80-90 de nekem alapjáraton is magas a pulzusom. A Magasabb pulzus pedig ha a vérnyomás normális, nem okoz semmi gondot a picinek. Nyugodj meg, amióta én is lenyugodtam, sokkal jobban vagyok :-)
25 hetes kismamó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!