Ha méhszáj 1 ujjnyira nyitva akkor még mennyi ideig tudom kihúzni? 34+6 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 09:52
1/5 anonim válasza:
Akár túl is hordhatod. De sokáig ki lehet húzni. Kerek 35 hetesen derült ki, hogy C2111 a méhszáj értékem. 2 hétig feküdnöm kellett de nyugtatott a doki. 39+5 hetesen szültem.
2/5 anonim válasza:
Én így egyből szültem 34+2-n,nem tudták v.tartani,beindult a szülés.De én már előtte is rengeteget keményedtem. Amúgy változó, van aki végig viszi ilyen értékekkel.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az,én is sokat keményedek! 3. baba! Az elsőt 40. héten szültem,a másodikat pedig 38. hetet épp betöltöttem,mind három lányka:) Célom a január,akkor szigorú leszek magamhoz a következő 2 hétbe!
2016. dec. 3. 10:24
4/5 anonim válasza:
A második gyereknél az elejétől rengeteget keményedtem, 21.héten kezdett nyílni a méhszáj. 32. héten 2111 volt,gyógyszereket kaptam és a tüdőérlelőt is elkezdték. 39.hét elején vérzés miatt mentem a kórházba,mondta a doki,hogy reméli a kaját nem hagytam a gázon mert bő 3 ujjnyi vagyok és biza ő megrepeszti a burkot.
5/5 anonim válasza:
Nekem a 36.héttől volt 1ujjnyira nyitva. 40+6hetesen szültem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!