Ilyenkor mit lehet tenni?
38 hetes terhes vagyok,1 hete vannak joslofajasaim,multheten pentektol hetfo reggelig eros joslofajasaim voltak,bementunk a korhazba nem csinaltak semmit.
1 ujjnyira nyitva voltam,eros menzesz szeru gorcsolesem volt reggel es szekelesi ingerem,aztan enyhultek a tunetek.
Egesz nap enyhe gorcsoleseim vannak,de a baba folyamatosan nyomja le a mehemet,hogy kibujjon,de sajnos se fajas se burok repedes,olyan mintha vissza pattanna a baba es szekelesi ingerem is van.
Nehezen kapok mar levegot,a bordam nagyon de nagyon faj,megmozdulasnal es levego vetelnel is.
A hatamat es a derekamat mar nem erzem,teljesen lebenulasi erzesem van,csak zsibbad.
A medence csontom mar nagyon faj alig birok jarni,mindig megroppan a csontom.
A petefeszkeimmar nagyon de nagyon fajnak,huvelyemben szuro erzes vanes nyomas erzes folyamatosan.
Mit lehetne tenni mar??
Probaltam a melegfurdot,a lepcsozest,a setalast,a malna teat,a hazi munkat,a cipelest es semmi,a szex maradt,de sajnos az csak hetvegen lehetseges,amikor parom itthon van.
A baba szeretne mar kibujni,ma egesz nap azt probalta,de nagyon feszes/feszul a magzatburok es nem reped meg.
A hasamalja folyamatosan faj es gorcsol,de nemannyira erosen es nem rendszeresen.
"A baba szeretne mar kibujni, ma egesz nap azt probalta, de nagyon feszes/feszul a magzatburok es nem reped meg."
Hat ezen jot mosolyogtam. Ne aggodj, nem egyedi dolog, hogy mar minden faj, minden rossz, ez szerintem gyakorlatilag minden kismamanal igy van.
Hidd el, ha ki akar bujni a baba, akkor ki is fog. A burok nem fogja meggatolni ebben. Egyebkent ne magzatviz elfolyasra szamits feltetlenul, nekem csak kozvetlenul kitolas elott repedt meg a burok.
Sajnos meg akar 3-4 het is lehet hatra vagy lehet megszulsz holnap reggelre, nem igazan tudsz mit csinalni, pihenj, ha nincs nagyobb gyerkoc, es kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!