Este szeretkeztünk a férjemmel. Külső belső méhszáj 1 ujjnyira nyitva van. Lehet ebből valami gond? 36hkm
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 16:37
2/8 anonim válasza:
Orvosod mit mondott, mikor diagnosztizálta, hogy nyitva van?
3/8 Vilcsianyuja válasza:
Gond? Beindulhat a szülés, más gond nem lehet. 36 hét pont határeset. Valószínűleg jobb lenne a babának még pár hét odabent, de ha olyan veszélyes lenne, akkor a dokid eltiltott volna a szextől.
4/8 anonim válasza:
Ha nyitva vagy akkor nem kéne már szexelni szerintem...
5/8 anonim válasza:
Nekem ugyan 37 hetesen volt nyitva 1 ujjnyira, en kulon rakerdeztem a dokinal, azt mondta, hajra nyugodtan.
En alapbol abbol indulok ki, ha valami valtozas van, azt csak mondja a dokim kulon. Ettol fuggetlenul rakerdeztem 😊
Kerdezz ra te is, ugyis a te dokid ismer teged, azt jell csinalni amit o mond, nem azt, amit a gyakorin ir barki is (koztuk en 😀).
6/8 anonim válasza:
Ha nyitva vagy akkor könnyen feljuthat egy fertőzés a méhbe, ezért én biztos nem szexelnék ilyenkor már. A párod szerszámáról simán összeszedhetsz valamit. Gondolom még nem akarsz szülni.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit kèrdezni meg elfelejtettem. Nem görcsöltem utána.
2016. okt. 3. 20:05
8/8 anonim válasza:
Attól még mert nem görcsöltél utána simán összeszedhettél valami fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!