Hol lehet olyan könyvet, naplót kapni amelyikbe belelehat ragasztani vagy tenni pl. a + terhességi tesztet, uh képet stb?
Figyelt kérdés
Már néztem Debrecenben az Alexandra könyvesboltokban de ott csak a baba elsö 5 évi képeit lehet belerakni.2008. okt. 6. 15:50
1/4 anonim válasza:
Szia!Igen, a tescoban lehet kapni, de ha adsz egy -e-mail címet, elküldöm, mert én töltöttem le egyet. Csak azt mond meg, rózsaszín kell, vagy kék:)
2/4 anonim válasza:
Szia! én sem találtam még olyat amibe belefér a teszt, de az alexandránál tényleg csak az van.
Az elsőtől kérdezném mennyibe kerül az a tescos?
3/4 A kérdező kommentje:
már néztem a tescoban is de nem volt,se a nyiregyházi se a debreceni tescoban
2008. okt. 6. 16:08
4/4 anonim válasza:
Szia! Én Simó Tímea: Pocakosnapló könyvét vettem meg. Nagyon tetszik. Bár igaz, hogy abba maga a tesztet nem tudod beragasztani (hacsak nem egy vékonylapocska, mert azt igen. Kazettás tesztet nem). Viszont babádról, Rólad, Párodról tudsz képet tenni bele és írogatni is, hogy milyen állapotban vagy. Mi azért vettük meg, hogy folyamatosan töltsük és úgy gondoltuk, hogy ez nagyon jó ajándék lesz a babának ha megszületik, felnő és látja, hogy milyenek voltunk, mikor a pocimba volt:-)
Boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!