Csutortokon megyek uh akkor leszek 6 hetes. Volt egy vetelesem ezert kuldott el a doki hogy nezzek meg a szivhangot. Lehet mar akkor egyaltalan hallani?
Figyelt kérdés
Angliaban elek.Nem tudom miert most kuldott a doki szerintem varni kelett volna de o a doki.Mar nagyon varom!!!Sajnos az elozo babamat nem is lathattam pedig 11 hetes volt!Remelem most minden jol megy majd!!!Sokat pihenek.Igaz fajogat a hasam alja es a derekam is de jol vagyok!!!!!2008. okt. 6. 15:19
1/5 anonim válasza:
Hát elviekben a 6. héten már van szívhang, de van, akinek később a 7-8. héten lehet hallani.
Engem pl. 8 hetesen és 6 naposan hívott vissza, és akkor természetesen már volt szívhang.
2/5 anonim válasza:
Az enyémnek már volt szívhangja kerek 6 hetesen. :) Nyugi, bízz a dokiban!
3/5 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen és hat naposan már volt szívhang. Ennyi idősen már lennie kell, arra, hogy később indul csak be egyeseknél (6-7 hetes korban) az a magyarázat, hogy valószínűleg később volt peteérés, később történt a megtermékenyítés, nem épp 28 napos ciklus félidejében, magyarul az embrió fiatalabb, de idősebbnek számolják a mensi alapján.
Neked milyenek voltak a ciklusaid? Ha általában a 12-14. napon volt peteérésed és akkor történt a megtermékenyülés, akkor szinte már biztos, hogy lesz szívhang csütörtökön.
Ne aggódj!
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!Kerhetek rola kepet szerintetek?
2008. okt. 6. 16:16
5/5 anonim válasza:
Szerintem kérhetsz. Apró legyen nálad, mert szinte biztos, hogy fizetős, vagy kp-t kérnek, de van ahol automata van és zsetont kell venni, azt kell odaadni a szonográfusnak, ha képet szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!