Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. hetes vagyok. Ha most...

34. hetes vagyok. Ha most megszületne a kislányom nagy baj lenne? Mire lehetne számítani, ha előbb jönne?

Figyelt kérdés
2 hete a méhszájvizsgálat eredménye c3000 volt,múlt héten már c 3110,most pedig c 2110.A hasam görcsölget eléggé,szedek magnéziumot is pedig,meddig húzhatom még így ki?
2008. okt. 6. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A babád már készen van arra, hogy megszülessen, már csak hízni fog.

Hallottam olyan esetről, hogy a kicsi a 25. héten született és egészséges.

Ne aggódj!

2008. okt. 6. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Elképzelhető hogy még egy kicsit gépre tennék hogy a tüdeje érjen, de az is lehet hogy nem is kellene.A lényeg hogy nagyon jó esélyei vannak,ne aggódj.Ágynyugalommal,és gyszerekkel még lehet időd,csak ne idegeskedj,bár tudom mondani könnyű.Kitartás,nem lesz baj,ha meg jön az a picur,hát majd behozza a lemaradást.
2008. okt. 6. 14:51
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Úgy tudom, ilyenkor még a tüdő van fejlődésben, tehát elképzelhető, hogy pár napig gépen tartják, de ne aggódj nagy baj nem lehet belőle. Pihenj sokat és ne idegeskedj!

Problémamentes szülést kívánok!

2008. okt. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!