Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhesen bevállalnáto...

32 hetes terhesen bevállalnátok egy 2 napos autóutat?

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne erőltesd, kibírnak a rokonok 1 karácsonyt nélkületek, bízzunk benne vannak annyira értelmesek, hogy megértik és elfogadják. Vagy menjenek ki hozzátok ők. Azért egy Anglia - Erdély táv nem kevés.
2016. dec. 1. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
De van egy rossz hírem, a jövőév karácsonya is hasonló lesz, mert akkor meg a baba kora miatt nem indulunk el 2 napos autóútra. Én biztos nem raknám be az autóba az alig 1 éves gyerekemet 2 napra. Akkor inkább repülő.
2016. dec. 1. 15:15
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan, ki az aki 2 napon keresztül egyfolytában ül egy kocsiban? Azért gondolhatjátok, hogy a sofőr sem vezet 2 napig egyfolytában. Néhány óránként simán meg lehet állni, sétálni pár percet vagy csak kinyújtózni, hogy a vérröggel ne legyen probléma. Meg félúton kivennének egy szobát, tudnának pihenni. Mivel Erdély az otthonuk csak Angliában laknak, gondolom ismerik a hazavezető erdélyi utakat és viszonyokat.

Szerintem semmi baj nem lenne, de nektek kell eldöntenetek :)

2016. dec. 1. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig a repülőt tartom jobb ötletnek. Azért ha autóval letudtok menni Erdélybe, valahol megszállni, akkor nehogy már ne legyen pénz repülőre. Minimum 4 tank benzin oda vissza, plusz a szállás. Kivéve, ha nem céges autó, és nincsen benzinkártyája. De ha nincs, akkor szerintem jobban megéri még anyagilag is a repülő.
2016. dec. 1. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:

#10: nem, nem jártam arra. Én az autózás részére gondoltam, mint probléma. De végülis nem lepődök meg rajta, ha káosz van arrafele.

7-es

2016. dec. 1. 16:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Ráadásul valahogy vissza is kéne jönni gondolom. Miért muszáj a párodnak mennie?
2016. dec. 2. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Én most 33 hetesen már a 3 órás utat is nehezen bírtam (Bécsbe mentünk), már kényelmetlen volt, keményedett a hasam, vizesedett a lábam. Szóval 2 nap tuti nem jöhetne szóba. Arról nem beszélve, hogy ha jól értem Angliában szeretnél szülni, így vissza is kell majd menni. Az megint 2 nap, és már nem is csak 32 hetesen.

Szerintem repüljetek inkább (Wizzairnél már vannak 10e Ft-ért is jegyek), ha pedig a párodnak mindenképp kocsival kell mennie, akkor ő menjen egyedül kocsival, te pedig repülj utána.

Az én férjem lemondta az üzleti útját Amszterdamba, pedig nagyon szeretett volna menni mert még sosem volt, azért, mert nem akart itthon hagyni engem 35 hetesen, ezért nekem az is furcsa hogy a párod otthagyna téged egyedül.

2016. dec. 3. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!