Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetesen bevállalnátok...

36-37 hetesen bevállalnátok egy Bakonyi egész napos pikniket?

Figyelt kérdés

van egy másfél éves fiunk,és ez nálunk hagyomány,hogy május 1.én Bakonyba megyünk túrázni,piknikezni.Biztosan én vagyok a túlaggódó,de nélkülem nem nagyon szeretném elengedni a fiam,annak ellenére hogy apja nagyapja is ott lesz....(tegym hozzá,pár hete azt álmodtam,hogy leesett,és legurult a feje-meghalt-zóta sík ideg vagyok).Mert ki van ha akkor történik vele valamiés még csak el sem tudok búcsúzni....vagy ne foglalkozzak ilyenekkel,és inkább élvezzem ki a gyerek mentes napot?

Másrészt meg már az is nehezemre esik,hogy a faluról a városba bekocsikázzak,nemhogy egy/másfél órát.szóval ki mit tenne?

2010. ápr. 22. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék! De én még kocsikázni is bírok 37 hetesen. Legfeljebb leülsz és várod, hogy a túrából visszaérjenek.

De te tudod, hogy mennyire bírod magad.

2010. ápr. 22. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
hát piknikezni én ennyi idősen már nem biztos h elmennék,de a gyereket elengedném.a saját apjável miért is ne?az álmokkal meg nem kell foglalkozni.terhesen az ember hajlamos a rémálmokra.nálam majdnem mindennnaposak a rémálmok.tehát nyugi,és használd ki h kicsit egyedül lehetsz.
2010. ápr. 22. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én igen :) Mi is járunk rendszeresen, sőt, május elsején nagy baráti szalonnasütés lesz az erdőben, sok sétával. Igaz, én csak 32 hetes vagyok.

De szerintem menj nyugodtan, a tested úgyis jelez, ha nem bírod.

2010. ápr. 22. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

neked kell érezned h hogy birod magad :)

én nem mennék el,de a fiamat az apjával elengedném, az álmok nem teljesülnek ugysem soha - nekem ez a tapasztalatom :) igy ezt a dolgot ne vedd figyelembe.

2010. ápr. 22. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

37 hetes leszek, amikor megyünk le Anyukámhoz Balatonra, egész napra. Igaz, nem piknik, de ugye kocsi út, aztán séta Tihanyban, stb. Gondolkodtam, felteszem én is a kérdést, de még annyira nem érzem, hogy ott tartanék és ... nemtudom. :)

36 hetes kismama

2010. ápr. 22. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 36 hetes vagyok.Hétvégén utaztunk Pécsről Bp-re és egész nap a vasúttörténetiben talpaltunk az autókiállításon,másnap pedig 1 ótár futószáraztam a lovamat:-) Egyébként minden nap sétálok a nagyobb gyerkőcömmel kb 2 órát,ahogy az időjárás engedi:-)Semmi bajom,persze néha elfárad az ember,de nem fáj semmim. Azt mondják,aki aktív volt a várandóssága alatt,az könnyebben szül.(Persze én nem ezért hajtom magam,hanem mert jólesik:-) )

Jó kirándulást és boldog babavárást!:-)

2010. ápr. 23. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
11 hónapos volt a fiam amikor először a két faluval arrébb élő kereszt szüleinél aludt!Nélkülünk!De már előtte is nagyon sokat vitték reggel el viszik este pancsira hozzák!sose lett semmi baja!a saját apjára meg pláne rábíznám!Hát ő az apja őt választottam a férjemnek akkor hogyne!Terhesen 36-7 hetesen meg simán belefért volna egy túra!szülés előtt egy héttel még téglát pucoltam és a Virágos kertemet ástam!22 nm-t!A szobát átrendeztük meg stb...létráztam!ablakot mostam szóval 36 hetesen még a szülésre se gondoltam olyan jól voltam!De ezt te érzed hogy mennyit birsz!
2010. ápr. 23. 08:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Addig még találkozom a dokimmal,ha el nem felejtem megkérdem,neki mi a véleménye,elvégre ő látja majd,milyen állapotban vagyunk :-)

Persze hogy rá merem bízni apára fiát,mert míg én a kórházban leszek is ő lesz vele.Csak aggódom,mint minden anya.

2010. ápr. 23. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Én tutira mennék, de tényleg te tudod, hogy hogy érzed magad. Én még teljesen jól voltam ennyi idősen, még szobát festettem és minden egyéb, ami ezzel jár.

Még 2 napom van a kiírt időpontig, és még most is jól érzem magam, csak parázok, első baba.

2010. ápr. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!