36-37 hetesen bevállalnátok egy Bakonyi egész napos pikniket?
van egy másfél éves fiunk,és ez nálunk hagyomány,hogy május 1.én Bakonyba megyünk túrázni,piknikezni.Biztosan én vagyok a túlaggódó,de nélkülem nem nagyon szeretném elengedni a fiam,annak ellenére hogy apja nagyapja is ott lesz....(tegym hozzá,pár hete azt álmodtam,hogy leesett,és legurult a feje-meghalt-zóta sík ideg vagyok).Mert ki van ha akkor történik vele valamiés még csak el sem tudok búcsúzni....vagy ne foglalkozzak ilyenekkel,és inkább élvezzem ki a gyerek mentes napot?
Másrészt meg már az is nehezemre esik,hogy a faluról a városba bekocsikázzak,nemhogy egy/másfél órát.szóval ki mit tenne?
Én elmennék! De én még kocsikázni is bírok 37 hetesen. Legfeljebb leülsz és várod, hogy a túrából visszaérjenek.
De te tudod, hogy mennyire bírod magad.
Én igen :) Mi is járunk rendszeresen, sőt, május elsején nagy baráti szalonnasütés lesz az erdőben, sok sétával. Igaz, én csak 32 hetes vagyok.
De szerintem menj nyugodtan, a tested úgyis jelez, ha nem bírod.
neked kell érezned h hogy birod magad :)
én nem mennék el,de a fiamat az apjával elengedném, az álmok nem teljesülnek ugysem soha - nekem ez a tapasztalatom :) igy ezt a dolgot ne vedd figyelembe.
37 hetes leszek, amikor megyünk le Anyukámhoz Balatonra, egész napra. Igaz, nem piknik, de ugye kocsi út, aztán séta Tihanyban, stb. Gondolkodtam, felteszem én is a kérdést, de még annyira nem érzem, hogy ott tartanék és ... nemtudom. :)
36 hetes kismama
Szia! Én 36 hetes vagyok.Hétvégén utaztunk Pécsről Bp-re és egész nap a vasúttörténetiben talpaltunk az autókiállításon,másnap pedig 1 ótár futószáraztam a lovamat:-) Egyébként minden nap sétálok a nagyobb gyerkőcömmel kb 2 órát,ahogy az időjárás engedi:-)Semmi bajom,persze néha elfárad az ember,de nem fáj semmim. Azt mondják,aki aktív volt a várandóssága alatt,az könnyebben szül.(Persze én nem ezért hajtom magam,hanem mert jólesik:-) )
Jó kirándulást és boldog babavárást!:-)
Köszönöm a válaszokat.Addig még találkozom a dokimmal,ha el nem felejtem megkérdem,neki mi a véleménye,elvégre ő látja majd,milyen állapotban vagyunk :-)
Persze hogy rá merem bízni apára fiát,mert míg én a kórházban leszek is ő lesz vele.Csak aggódom,mint minden anya.
Én tutira mennék, de tényleg te tudod, hogy hogy érzed magad. Én még teljesen jól voltam ennyi idősen, még szobát festettem és minden egyéb, ami ezzel jár.
Még 2 napom van a kiírt időpontig, és még most is jól érzem magam, csak parázok, első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!