Barátnőm terhes lett. Mit csináljak? Én 17 vagyok, ő 14, de nagyon megszereténk tartani a picit. Még a szülei nem tudnak róla.
hja kiszakadt. Egyáltalán miért is kell egy kiskorúval szexelni?
Esemény utáni tablettáról hallottatok már?
Apukám az én lányommal csinálnád ezt meg a saját kivágott beleiddel fojtanálak meg.
Kamuzol.
Ha megsem, gyanitom, nem iden barnultatok. Foleg itt divat ez.
Ne szaporodj mas adoforintjaira!!!
Ha már bent van, szerinted milyen módszer van még? Ki nyilván nem fogja kakálni, felszívódni sem fog, akkor szerinted?
Fájdalmas egy abortusz? Mert egy szülés 14 évesen az nem az... áh, dehogy... És mi lesz utána? Éjszakázni, a kislánynak egy darabig biztosan oda az élete, a jövője, se iskola, se munka, se tizenéveseknek való élet...
Beszéljetek sürgősen a szülőkkel, hátha nekik több eszük van...
Uram magasságos! Tényleg őszintén remélem hogy csak unatkozol!
Csak nekem morbid ebben a korban ez a korkülönbség egyébként?
Szerintem azt sem tudjátok -legalábbis a kislány (mert félreértés ne essék, az!) hogy mi az az esemémy utáni..
Gyerekként meg nem kellene felnőtteset játszani!
Fáj az abortusz? Nekem nem volt így fizikailag nem tudom, de a lelki részét mégcsak el sem akarom képzelni!
2 gyereket szültem, na az fáj! De nem csak az a rossz, de a terhesség sem feltétlenül leányálom ám!
Ha valóban használtatok óvszert az jó, de amint észleltétek a bajt a lánynak azonnal szólnia kellett volna a szüleinek és amíg az apja belőled veri ki a @#$%t éppen, addig a lánynak az anyjával a nőgyógyásznál kellett volna toporzékolnia!!
Dícséretes hogy vállalni akarjátok, de ember gondolkozz már!!
Én mondhatni abortusz ellenes vagyok, de itt még én is támogatnám!
Mindenesetre kérlek majd írd meg nekünk apuci reakcióját, szerintem mindenkit érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!