Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a fura (csak engem irritá) l?
12-14 éves lányok azon hiztiznek hogy elhagyták vagy éppen megcsalták őket. Vagy ismerek olyat is aki 14 évesen 2 abortuszon van túl a 30-35 éves "barátjától". Osztálytársam pedig most szült.
14/l vagyok és úgy érzem fiatal a kapcsolatokhoz és számomra ez a normális. Jó ha barátokkal sétálok akkor meg jegyezzük egymás közt ha helyes fiút látunk. De mégis furának tartanak vagy kitagadnak mert még szűz vagyok.
19/ szűz
Engem is iritálnak szal nem veled van baj!!
Undoritóak a mai 13-14 éves korosztály!!
Hát ez Magyarország !!!
Nincs pénz,jó állás , bizonyára ezért szülnek xd
Nincs kilátás a jövőjükben!
Szerencsére felénk ilyen nincs, de a probléma megvan.
Én elméletem szerint: Fuckin' média. Ennyi.
Most mondhatjuk, hogy elveszítjük az idők során az értékeket, de valaminek inspirálnia kell őket arra, hogy ezt megtegyék. És itt jön be a média. Szerintem nem mondok hülyeséget, ha azt állítom az a legtöbb gond okozója.
És nem csak ez a barátosdi van így. Csak egy példa a napokból: Híradó (leegyszerűsítve) Sok az elhízott gyerek. Felmegyek netre, statisztikai adatok: Magyarországon minden 4.(!!!!) gyerek alultáplált/anorexiás/bulémiás.
Szóval...ja..
# 6/ Emlékszem arra a kérdésre.
Nem nem vagy fura. Szerintem azok a furák akiket leírtál. A mi időnkben nem voltak még ennyire ilyenek, pedig nem vagyok öreg. Az ilyeneknek az lesz a sorsa mindnek , hogy gyereket szülnek ilyen fiatalon és semmi iskolájuk, se munkájuk. csak a szegénység és a gyerek lesz. És persze kapják majd a segélyeket a mi pénzünkből. Én az ilyeneket egyet sem támogatnék anyagilag. Támogassa a szülője. 20/L
Örülj neki, hogy a te szüleid normális nevelésben részesítettek :)
Így normális vagy, és ha idősebb leszel egy szintén normális srácnak nagy mázlija lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!