Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen latvany egy terhes,...

Milyen latvany egy terhes, pocakos no, aki uszik?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, de nagyon hianyzik az uszas, viszont kicsit tartok attol, h undorral neznenek ram, mert pocakos vagyok. ket reszesben gaz lenne? nem vagyok strias, a koldokom se all ki.
2016. nov. 30. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Végig úsztam terhesen (38. hét)
2016. nov. 30. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

biztos hogy nem mennék uszodába terhesen a fertőzés veszély miatt...

az hogy kismama vagy miért lenne gond, ha szép a bőröd veszel bikinit, ha nem szép veszel tankini szerű kismama fürdőruhát...de mindez nyáron, természetes vízben....uszodába fürdőbe nem mennék fentirk miatt.

2016. dec. 1. 04:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig irigykedve néztem a kismamákat, szóval menj nyugodtan :) aki undorral néz rád, az szégyenlheti magát!!!
2016. dec. 1. 07:08
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

nos aki azt írta, hogy ne meny fertőzés veszély miatt annak üzenem!!

én pozi testtől nem voltam együtt a párommal, mindig zuhanyzom, mindig fürdés után nem törölközővel, külön illat mentes papírral szárazra törlőm magam, rendesen kulturáltan tisztálkodom,máshol nem megyek wc-re csak itthon, és tiszta rendezett a wc-nk!És még a poén az egészben, hogy nem eszek cukrot, fehér lisztet, fehér rizst ilyeneket! még élesztős kenyeret sem, magam sütöm a saját kenyerem kovászból teljesen teljes kiőrlésű magvasat. ÉS MÉGIS GOMBÁS fertőzésem van.

szegény dokim, mindig olyan lelkiismeretesen kezel, kenetet vesz, és ír kenőcsöt, meg kúpot, és mégis!

Még a múltkor a strepto is kitenyészt!

Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem törvényszerű, hogy ki mikor fertőződik gombával. Így kedves kérdező, irigyellek, meny nyugodtan strandra ha jól esik!

2016. dec. 1. 08:10
 15/17 A kérdező kommentje:
egyik baratnom is e miatt jarja fol, ton a nogyogyaszt :(. a 28 ev alatt max 3* volt ilyen gondom, de az is azert, mert beizzadtam vagy a tisztasagi nem volt az igazi. utolso, esetleg a cickafarkfu teat probaltad? inni is meg obliteni vele. nekem volt, h csak az magaban rendbe tett.
2016. dec. 1. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:
hu én most a sos ölőfürdőt akarom, majd kipróbálni. terhesség előtt is sokat küszködtem, a grapefruit csepptől múlt el, de azt terhesen nem lehet inni, az volt az üvegre írva terhesség alatt nem ajánlott. és a cicka farkról is ezt hallottam, így most várok, és majd terhesség után. meg ugye szoptatás alatt amit lehet azt próbálgatom.
2016. dec. 1. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten szép látvány, és nagyon jó, hogy sportolsz, nem punnyadsz! Menj csak úszni!
2016. dec. 9. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!