Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen latvany egy terhes,...

Milyen latvany egy terhes, pocakos no, aki uszik?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok, de nagyon hianyzik az uszas, viszont kicsit tartok attol, h undorral neznenek ram, mert pocakos vagyok. ket reszesben gaz lenne? nem vagyok strias, a koldokom se all ki.
2016. nov. 30. 19:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj úszni, nincs benne semmi ciki. :)

Sokkal szebb látvány egy pocis kismama, mint egy szőrös hátú pasi, vagy egy kövér nő, mégis látni az uszodában ilyet is. Oda mindenki sportolni vagy kikapcsolódni jár, nem egymást nézegetni. :)

2016. nov. 30. 19:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Butaság. Biztosan nem néznek ki. Az lehet, hogy megnéznek, de csak mint érdekesség, semmiképp nem kelthet ez undort. Különben a pocakos pasikkal mi lenne?:D
2016. nov. 30. 19:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már! Én nyáron pocakosan bikiniben voltam végig a horvát tengerparton, nem vettem észre, hogy valaki is undorodott volna.
2016. nov. 30. 19:55
 4/17 A kérdező kommentje:
nagyon örülök, hogy ezt irtatok. fulig er a szam :D a hetvegen uszok is egy jot :)
2016. nov. 30. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem szép! ezért is készítenek terhesfotókat is ugy hogy csak bugyi és melltartó, mert gyógyőrű egy terhes kismama! mondjuk, az én férjem, nagyon sokat néz nagyon tetszem neki, ezért szeretek előtte járkálni, akkor mindig titkon les engem! nagyon olyan ilyenkor mint egy kisgyerek, imádom!

ha megnéznek a fürdőben, az nem azért van mert nem vagy szép, hanem mert nem sokan látnak pocakos kismamát!

Én is megnézem a szép pocakos kismamákat, pedig nekem is van pocakom!

2016. nov. 30. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

He?? Te jártál már strandon?? Láttad mennyi önkritikátlan ember vesz fel olyan ruhát,ami nem való rá vagy ha fürdőben kint van mindene??

Te terhes vagy,mások meg dagadtak.

2016. nov. 30. 20:28
 7/17 A kérdező kommentje:
igeen :D nagy strandra jaro vagyok es nagyon kritikus a koverekkel... pont ezert kerdezem. de kismamakra en se neztem sosem csunyan. jo, most lett egy kis narancsborom, de nem veszes. csak olyan elmeroggyantak irnak neha, h gusztustalannak meg igenytelennek tartjak a kismamakat, h kiakaszto.
2016. nov. 30. 20:46
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Én nem mertem terhesen úszni (pedig nagyon szeretek), csak a tengerben mikor nyaralni voltunk, a felszálló fertőzés veszélye miatt. Voltam strandon a nagyobb gyerekekkel, nagy pocakkal bikiniben, de combközépnél jobban nem mentem be. Szerintem kérdezd meg az orvosod véleményét, mielőtt elmész.
2016. nov. 30. 21:03
 9/17 A kérdező kommentje:
azon mar tul vagyok, de oriasi baromsagot mondott! ellentamponnal menjek uszni... erdekes... sose kaptam fertozest se uszodabol, se strandrol, ezert megyek. eddig vacillaltam es lustultam, de eleg volt. kell a mozgas es ezt tartom a legjobbnak. bicikliztem is, sokan azert is hulyenek neztek. nem ertem, h miert kell ennyire tehetetlenne tenniuk a kismamakat. nem csoda, ha igy oriasi vizilovakka valunk, raadasul nekem rossz kedvem is van az orokos ucsorgestol. setalni kifejezetten utalok pl.
2016. nov. 30. 21:30
 10/17 anonim ***** válasza:
52%

régebben volt itt egy kérdés, amelyból kiderül, hgy rengeteg nőnk befolyik a víz..

ha te is olyan vagy, én sem ajánlom, hogy gombás körmű taták vizében úszkálj, akik talán el is engednek ezt azt a vízbe.

2016. nov. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!