Most akkor hány hetes terhes is vagyok? Honnan számít betöltött hétnek?
Neten össszevissza írják, okt 15 a lényeg, eszerint nem 6 hetes vagy? 7. hétben vagy de a betöltött számít csak. Szombaton töltöd be az adott hetet, amelyik nap volt az utolsó menzid első napja.
Nálunk nincs UH a rendelőkben (Nyíregyháza), mindenképpen lesz UH, de lehet nem most, ha nálatok is ez a rendszer van. Én hétfői nap mentem orvoshoz és csütörtökre kaptam UH időpontot, vissza kellett menni. De lehet nálatok nem kell időpont, hanem pl megkapod a beutalót és várhatsz is UH-ra. Ezt csak akkor lehet neked megmondani, ha leírod melyik kórházról van szó.
Ahany egesz het telt el oktober 15 ota, annyi hetes vagy. Esetedben 6 het 4 nap. Azaz a hetedik hetben vagy, de ez nem igazan erdekes, hat hetet toltottel be, 6 hetes vagy.
Epp ugy szamold, mint az eletkornal. Pl 33 eves vagyok, azt mar betoltottem. Mondhatnam, hogy harmincnegyedik eletevemben vagyok, de ki mondja igy? Kb senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!