Első trimeszteri vérvétel, labor volt nektek?
Itt és a kis könyvemben is olvasom, hogy az első trimeszter alatt kéne lennie egy labornak, vérvételnek.
Erről sem az orvosom (magán), sem a védőnőm, sem a háziorvosom egy mukkot nem mondott.
Most vagyok 11 hetes.
Dec. 9-én megyek a 12. heti genetikai UH-ra és a kombinált vérvételere, de gondolom akkor labort nem csinálnak.
Terhesség elején véreztem több hétig, szedetik az Utrogestant.
Csak amiatt agonizálok, mert cirka 6 éve nem volt laborom, fogalmam sincs, hogy milyen lehet a vérképem pl.
Leinfoztam a dolgot.
Nem csinálnak felesleges köröket, nem kell többször bemennem emiatt a klinikára és nem böködtetnek többször meg. Amikor a kombinált teszthez veszik a vért, a labort is akkor csinálják, a genetikai UH-val egy napon. A magán nőgyógyászom (aki amúgy az UH-t is csinálja) fogja adni az UH-kor a beutalót erre is.
Kedves 6-os!
A 16dik hétre kaptam vérvételre beutalót, ha jól számolom az már a második trimeszter...
Remélem a képet is meg tudod nyitni!
Hogy hülyeséget beszél a védőnő arról nem tehetek.
10 évvel ezelőtt voltam terhes a nagyfiammal, akkor tényleg muszáj volt a 12-dik hétig eljutni vérvételre...
5-ös voltam.
24+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!