Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki biztosan tudja, hogy nem középidőben fogant a babája? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekel, amikor valaki menstruáció környékén vagy azt megelőző héten esik teherbe. Ebben az esetben hogy alakult a menzeszetek? Teszt mikor mutatta ki? Nem akar megjönni(már lassan 1 hete), de nagyon hasonló tüneteim vannak, mint a terhesség esetén (már kétszer voltam), tesztjeim negatívak. Eddig mindig középidőben estem teherbe és a nem várt körül már pozitívak is voltak a tesztjeim. De most hasonlóak tünetek, de negatívak a tesztek. Anyum tesómmal is menstruáció előtt esett teherbe, de akkor nem voltak tesztek, orvos 2 hét késésnél már megállapította a terhességet. De én ezt annyira ritka esetnek gondolom. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy baba lenne a dologban pláne ennyi negatív teszttel. De állandóan mindjárt megjön érzésem van lassan egy hete és nem, egyre jobban feszül a mellem. Olyan mintha, de mégsem hiszek benne... Orvoshoz jövő hét elején akarok menni, ha addig nem jön meg. Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 29. 17:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Hát persze, hogy nem tudtam várni... A mai tesztem már egyértelmű pozitív!!! :) 8 nappal a nemvárt után

Köszönöm a válaszaitokat!

2016. dec. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!