Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki biztosan tudja, hogy nem középidőben fogant a babája? Mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekel, amikor valaki menstruáció környékén vagy azt megelőző héten esik teherbe. Ebben az esetben hogy alakult a menzeszetek? Teszt mikor mutatta ki? Nem akar megjönni(már lassan 1 hete), de nagyon hasonló tüneteim vannak, mint a terhesség esetén (már kétszer voltam), tesztjeim negatívak. Eddig mindig középidőben estem teherbe és a nem várt körül már pozitívak is voltak a tesztjeim. De most hasonlóak tünetek, de negatívak a tesztek. Anyum tesómmal is menstruáció előtt esett teherbe, de akkor nem voltak tesztek, orvos 2 hét késésnél már megállapította a terhességet. De én ezt annyira ritka esetnek gondolom. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy baba lenne a dologban pláne ennyi negatív teszttel. De állandóan mindjárt megjön érzésem van lassan egy hete és nem, egyre jobban feszül a mellem. Olyan mintha, de mégsem hiszek benne... Orvoshoz jövő hét elején akarok menni, ha addig nem jön meg. Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 29. 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10. vagyok, az kimaradt, hogy nekem már egyáltalán nem jött meg.
2016. nov. 29. 22:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Szinte biztos vagyok benne hogy nem közép időben voltunk együtt.. Április 2.-án menzim 3. Napján történő aktusból lettem várandós előtte és utána se voltunk együtt Csak akkor! Május 5.-én pozitív lett a teszt. Utolsó menzi: Március 1. De ebben a hónapban nem voltunk együtt párommal csak Április 2.-án.. 34+5 hkm
2016. nov. 30. 07:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy nem túl gyakori, de azért kapásból itt is hányan írtatok. Köszönöm! Mindenképpen megírom, hogy nálam hogyan alakult. :)
2016. nov. 30. 07:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Most teszteltem egy annyira, de annyira halovány (még pozitívnak sem merném nevezni) valamit, hogy én azt a páromnak nem is merem még mondani, mert félek, hogy beleélné magát. Még nekem is belekáprázik a szemem... Ismételni fogom 1-2 nap múlva. Ha tényleg így van, akkor számomra ez egyenlő a csodával :)))
2016. nov. 30. 12:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Esetleg teszel fel róla képet ( kepfeltoltesek.hu, kepmegoszto.hu) Drukkolok neked
2016. nov. 30. 12:55
 16/21 anonim ***** válasza:
25-27.napok között fogant. 25. napon voltam vizsgálaton és ott virított egy 24mm-es tüsző. 27.napon már nem volt ott. A baba egy héttel fiatalabbá lett nyilvánítva a 12.heti uh-on.
2016. nov. 30. 12:58
 17/21 A kérdező kommentje:

[link]

A két oldalon a barnás elszíneződés csak nem rég jött ki, nem ilyen volt.

2016. nov. 30. 13:42
 18/21 anonim ***** válasza:
nekem ennél erősebb tesztem sose volt... halkan merek csak gratulálni :)
2016. nov. 30. 20:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozitiv;) Vigyazz magatokra.Gratula!
2016. nov. 30. 21:17
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok, de én nem hiszek benne, mert ma is csináltam egyet, ami időn túl lett csak pozitív... És a tájékoztatóban az áll, hogy előfordulhat, olyankor negatív. És sok rosszat is olvastam ezekről a tesztekről. :( Persze még mindig nem jött meg, a tüneteim megvannak, de tényleg várok most már pár napot. A negatív tesztek teljesen elvették már a kedvemet, lelomboztak. Ha van babóca, akkor pár nap múlva is lesz. Ha nincs, akkor meg lehet addig meg is jön. Már kikészültem ettől a helyzettől...
2016. dec. 1. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!