Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhessegnel ez...

10 hetes terhessegnel ez normalis?

Figyelt kérdés

A mellem eleinte fajt, hozza sem tudtam erni. De most kb 2-3hete mar nem faj, max csak egy picit. Olvastam sokmindent, legtobben azt irtak, hogy mar nekik 10 hetes korukra nott. De nekem megsincs duzzadva csak erzekeny.

Van olyan no akinek nem no megvegyaltalan a melle terhesseg alatt? Ti mit tapasztaltatok??

2016. nov. 23. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem végig jók a nagyobb méretű normál melltartóim. Meg mindig a legnagyobbat használom amit terhesség előtt vettem meg még. Szóval emiatt sem tudom h milyet vegyek szoptatashoz... Kicsit megnőttek de inkább formára változtak eddig. Üdv

37hkm

2016. nov. 23. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél nem nőtt és sose fájt!

Második terhességemnél az elejétől fájt, nőtt a mell alatti rész és a kosárméret is. A fájdalom és feszülés kb. a 16dik hétig megvolt.

23 hkm

2016. nov. 23. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7-8 hetesen úgy fájt, hogy hozzá sem tudtam érni majd fokozatosan elmúlt, 9-10 hetesen már semmi bajom nem volt vele, érzékeny se volt. Akkor még javában az eredeti melltartóimat hordtam. Félidő után kellett beszerezni nagyobbat, akkor már nőtt. De ilyen korán még nem.
2016. nov. 23. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok, de minimálisat nőtt a mellem. És egyáltalán nem fájt eddig egy percet sem.
2016. nov. 23. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem semennyit nem nőtt és nem is volf érzékeny.
2016. nov. 23. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 5 hetes vagyok és elég sokat duzzadt a mellem. Már most szűkösek a melltartóim. Van olyan melltartóm, ami A kosaras, de a legtöbb B kosaras. Az A kosarast esélytelen már most felvennem és a B-s melltartóimat is elkezdtem kinőni. Ha így folytatom, nekem a végére akkora lesz az eredetileg pattanásnyi mellem, mint 2 focilabda... Fájdogál, de nem vészes. Melltartóban egyáltalán nem érzek semmi kellemetlenséget. Az a fájdalmas, mikor a férjem nem bír magával és hozzáér az újdonsült dudáimhoz... Hát olyankor fel tudnám képelni, mert az nagyon kellemetlen, de valahol meg úgy vagyok vele, hogy nem tiltom el tőle, élvezze csak ki, amíg ilyen :)
2016. nov. 23. 14:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors valaszokat!! En azert orulnek neki ha none, alapbol 85B a meretem, mindig picinek tartottam aztan most bele eltem magam hogy na vegre nagyobb cicik!! 😀

Kedves utolso! Szerencses helyzetben vagy 😊

2016. nov. 23. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! :) nekem is úgy a 10-11 hétig fàjt borzalmasan , aztán enyhült :) most nem fáj és nem is érzem , hogy nőtt volna.

19+2 hkm :)

2016. nov. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!