Mozgolódik/mozgolódott a fészekrakó ösztönötök?
Érdekes mód,az 1.babával sokkal nyugisabban vettem ezt a dolgot is.Nem vettem sokáig semmit,aztán olyan 35hetesen pikk pakk összeállítottam a csomagunk,naponta mostam vasaltam,pakoltam a gyerekszobában.
Most a 2.babával sokkal idegesebb vagyok,állandóan aggódom,hogy nem leszek kész időben.Igaz lassabban is haladok,mert a most 18hónapos fiam nem nagyon hagy magammal/unkkal foglalkozni.Így 30-31hetesen elkezdtem szépen fokozatosan összepakolni a kórházi csomagot(de pl januártól minden hónapban vettem valamit bele,hálóing,bugyi,betét,tisztálkodó szer.....)A babaszobát 2 hetes sikerült átvariáltatnom.így már elvileg minden a helyén.Már a kiságyba,bölcsőbe ma befejeztem a fejvédők,szivacsok behúzásást....
Igaz már 36+4hetes vagyok :-)
Nekem az első bébivel elég korán rámtört, szinte már idegesítő voltam! És érdekes mert bennem maradt még szülés után is. Ha a távirányító nem volt pontosan párhuzamosan egymás mellett már.....
De volt rá nem egyszer hogy már a férjem reggel 6-kor mire felkelt én kitakaraítottam az egész házat!
Most hogy jön a második baba ez még rosszabb lett.
Naponta 2x porszívózok, mindent törölgetek, élére állítva minden.Már nagyon fáj mindenem és még egy kis szöszért is lehajolok!Idegasítő vagyok........Tudnék még mit írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!