Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. héten együtt lehetek a...

38. héten együtt lehetek a párommal?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy nyitott méhszájjal már nem lehet szeretkezni. Na nekem nyitva van már 1 újjnyira. Ha gumi nélkül csinálnánk, akkor nagy a fertőzésveszély, viszont a spermában van olyan valami ami beindíthatja a szülést amit már nem bánnék, meg már az ideje is itt lenne lassacskán :). Viszont ha gumival csináljuk? Sokan mondják, hogy inkább gumival ha már nyitva van a méhszáj, de mi a helyzet ha valaki direkt be akarja indítani vele a szülést (vagyis próbálkozni akar vele)? Most akkor lehet nyitott méhszájjal gumi nélkül együtt lenni vagy nem? :)
2016. nov. 27. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi nem mertük. Mind nyitva van? Elvileg ha pl csak a külső, akkor még nem gáz de azt se lehet tudni mikor nyílik tovább.

Gumival a sperma lehetséges szülésbeindító hatása se érvényesül, az orgazmus attól még segíthet, de az meg behatolás nélkül is.

2016. nov. 27. 18:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, az egész nyitva van 1 újjnyira
2016. nov. 27. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem kockáztatnék a fertőzésveszély miatt. Több mint 8 hónapon már túl vagy, bírd ki nyugalommal a hátralevő néhány hete, ne siettesd a babát.
2016. nov. 27. 19:09
 4/6 babyboom567 ***** válasza:
legyél türelmes,már csak kis idő és megszületik
2016. nov. 27. 19:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan az érdekelt hogy be lehet-e így indítani a szülést, hanem hogy most akkor lehet-e gumi nélkül együtt lenni amikor nyitott a méhszáj vagy sem :)
2016. nov. 27. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem inditotta be a szulest

Sot a 42 heten indult el csak

Addig szinte minden masnap szexeltunk orgazmus is volt de semmi nem hasznalt

Pedig nekem is 1 ujjnyira nyitva volt de ennyi

2016. nov. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!