Ovu napján együtt voltunk a párommal 6 7 napja, es most előjött a hüvelygombám olvastam hogy első trimeszterben nem javasolt semmilyen kúp. A Sós ülőfürdő segithet?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 05:36
1/7 anonim válasza:
Rosszul olvastad. A kezeletlen fertőzés vetélést okozhat, nem a kúptól kell félni.
2/7 anonim válasza:
Nyugodtan használj kúpot + krémet! Terhesen is lehet, sőt kell is, ahogy előttem írták!
3/7 anonim válasza:
Arany középút: drogériában és patikában is kaphatóak tejsavas hüvelytabletták, amik segítenek, a terhesség alatt pedig nem ártanak.
Tegnap volt szerencsém nőgyógyásszal beszélni, hogy szerintem hüvelygombám lehet, azt mondta, ilyenkor nem csinálhat vele semmit, max. tejsavas hüvelyflóra helyreállító cuccokat használjak. 12 hetes terhes vagyok.
4/7 anonim válasza:
3,
A helyedben sürgősen orvost váltanék.
5/7 anonim válasza:
Te még semmilyen trimeszterben sem vagy!
Miért kell szex után képzelődni és nemlétező terhességre hivatkozva.nem.kezeltetni a problémát?
6/7 anonim válasza:
5 válaszoló tökéletesen megírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!